fbpx

Letalska družba kupila 2000 knjig za otroke

Zanimivosti

Letalska družba je pred kratkim kupila 2000 kopij knjig z naslovom “Čudovita avantura z balonom”.

Letalska družba Virgin Atlantic se je povezala z očetom in njegovo novo izdano knjigo, da bi popestrila dolg nočni let svojim najmlajšim potnikom.

suzy26 : “komot…bratranec gre ravno z dvema, enim 4 leta in enim 2 leti v ZDA, lani pa so bili v Grčiji in so mi povedali, da je na letalu za otročičke krasno poskrbljeno…prijetne počitnice.”

VIRGIN-CHILDRENS-BOOK-3-e1470652868252

Letalska družba je pred kratkim kupila 2000 kopij knjig z naslovom “Čudovita avantura z balonom” avtorja Stephena Holmesa, ki poleg iger in tekmovanj sodi v nabor letalske ponudbe za otroke. Kabinsko osebje bo organiziralo igre in tekmovanje v risanju na dnevnih letih.

“Ogromno družin potuje z nami in zavedamo se kako težko je zaposliti majhne otroke na tako dolgih letih”, pove članica letalskega osebja Clare Fraser.

VIRGIN-CHILDRENS-BOOK-2-e1470653069282

Povod za Holmesovo knjigo sta bili njegovi hčerki Madison in Ella, ki sta bili navdušeni nad njegovim pripovedovanjem zgodb za lahko noč. Pred sklenitvijo pogodbe z Virgin Atlantic je Holmes knjigo prodajal na tržišču, potem pa je kmalu prejel odgovor letalske družbe.

VIRGIN-CHILDRENS-BOOK-5-e1470653205149
“Poskušal sem svojo srečo in bil presenečen nad hitrim odgovorom in velikim količinskim naročilom”, pove Stephen Holmes, Matt Webster, manager pri Virgin Atlantic pa doda: “Nad knjigo smo bili očarani, prav tako nad zgodbo v ozadju in čutili smo, da bi lahko postala pravi hit med družinami na nočnih letih. Dodatno presenečenje je bilo dejstvo, da se Stephan nahaja v Haywards Heath-u, le vogal stran od Virgin Atlantic-a. Vedno namreč radi podpremo vzhajajoče lokalne talente.”
VIRGIN-CHILDRENS-BOOK-4-e1470653334589

Glede na dosežen uspeh Stephen že razmišlja o izdaji podobnih knjig v prihodnosti. “Sebe nikoli nisem videl kot avtorja, le kot očeta, ki si zmišljuje zgodbe za lahko noč za svoje otroke. Kar se je zgodilo z Balonom je izjemno. Dobil sem zagon in že testiram nove zgodbe z mojima največjima kritikoma/podpornikoma – mojima deklicama.”

Mnenja in izkušnje na forumu: Kam in kako na počitnice

Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • [SLIKOVITO] s Tomom Vebrom
  Tom Veber, svobodni umetnik in kulturni delavec pravi: "Izčrpan sem, zmeraj težje najdem ravnovesje med delom in prostim časom. Kot svoboden umetnik je moje delo, in posledično s tem povezan zaslužek, velikokrat podvrženo negotovosti."
 • [SLIKOVITO] z Lidijo Bašič Jančar: Ko imamo vsega dovolj, …
  Ko imamo vsega dovolj, bi se najraje skrili v mišjo luknjo.
 • [SLIKOVITO] z Nomi Hrast
  »Poženem kolo ravnovesja in se poiščem v dnevih, ki prihajajo.« To je misel izpod peresa Andreja H. Štruca, ena izmed mnogih, ki v zadnjih mesecih krasijo Maribor.
 • Ni vsa lokalna hrana ekološka
  Toliko kolikor je ljudi, toliko je različnih načinov prehranjevanja, različnih okusov, različnih odtenkov barv na krožnikih. Nekateri se oskrbujejo s hrano iz slovenskih kmetij, določeni pazijo, da te kmetije hrano pridelujejo na izključno ekološki način. Drugi spet kupujejo hrano v trgovini in posegajo večinoma po predelanih živilih slovenskih blagovnih znamk, tretjim pa je vseeno, od […]
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar – Kako vzljubiti neljuba čustva?
  Vemo, da imajo čustva svoj pomen. Nesmiselno bi bilo, da bi določeno čustvo, ki nam ni ljubo, želeli izničiti. Neljuba čustva nam predstavljajo določeno breme, s katerim težko shajamo. Izziv je morda prav v tem, da poskušamo čustvom ZAUPATI, da vstopajo oz. se pojavijo prav z določenim namenom in da se nikoli ne pojavijo brez […]