fbpx

Letalska družba kupila 2000 knjig za otroke

Zanimivosti

Letalska družba je pred kratkim kupila 2000 kopij knjig z naslovom “Čudovita avantura z balonom”.

Letalska družba Virgin Atlantic se je povezala z očetom in njegovo novo izdano knjigo, da bi popestrila dolg nočni let svojim najmlajšim potnikom.

suzy26 : “komot…bratranec gre ravno z dvema, enim 4 leta in enim 2 leti v ZDA, lani pa so bili v Grčiji in so mi povedali, da je na letalu za otročičke krasno poskrbljeno…prijetne počitnice.”

VIRGIN-CHILDRENS-BOOK-3-e1470652868252

Letalska družba je pred kratkim kupila 2000 kopij knjig z naslovom “Čudovita avantura z balonom” avtorja Stephena Holmesa, ki poleg iger in tekmovanj sodi v nabor letalske ponudbe za otroke. Kabinsko osebje bo organiziralo igre in tekmovanje v risanju na dnevnih letih.

“Ogromno družin potuje z nami in zavedamo se kako težko je zaposliti majhne otroke na tako dolgih letih”, pove članica letalskega osebja Clare Fraser.

VIRGIN-CHILDRENS-BOOK-2-e1470653069282

Povod za Holmesovo knjigo sta bili njegovi hčerki Madison in Ella, ki sta bili navdušeni nad njegovim pripovedovanjem zgodb za lahko noč. Pred sklenitvijo pogodbe z Virgin Atlantic je Holmes knjigo prodajal na tržišču, potem pa je kmalu prejel odgovor letalske družbe.

VIRGIN-CHILDRENS-BOOK-5-e1470653205149
“Poskušal sem svojo srečo in bil presenečen nad hitrim odgovorom in velikim količinskim naročilom”, pove Stephen Holmes, Matt Webster, manager pri Virgin Atlantic pa doda: “Nad knjigo smo bili očarani, prav tako nad zgodbo v ozadju in čutili smo, da bi lahko postala pravi hit med družinami na nočnih letih. Dodatno presenečenje je bilo dejstvo, da se Stephan nahaja v Haywards Heath-u, le vogal stran od Virgin Atlantic-a. Vedno namreč radi podpremo vzhajajoče lokalne talente.”
VIRGIN-CHILDRENS-BOOK-4-e1470653334589

Glede na dosežen uspeh Stephen že razmišlja o izdaji podobnih knjig v prihodnosti. “Sebe nikoli nisem videl kot avtorja, le kot očeta, ki si zmišljuje zgodbe za lahko noč za svoje otroke. Kar se je zgodilo z Balonom je izjemno. Dobil sem zagon in že testiram nove zgodbe z mojima največjima kritikoma/podpornikoma – mojima deklicama.”

Mnenja in izkušnje na forumu: Kam in kako na počitnice

Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko gozd zapolni praznino
  Poslušam, ko ne vem, kam. In grem tja, kjer je moja duša doma. Vprašam in slišim. In vem, kaj mi povedati ima, narava. Znova in znova. Pojdi v gozd. Bodi, kot da nisi nič. Šele prazen lahko postaneš spet poln in šele praznina naredi prostor zate, pravega tebe.
 • Obstaja naravni talent za komunikacijo ali se tega naučimo?
  Komuniciranje je del našega vsakdana. Ne moremo ne komunicirati. Vse, kar počnemo, je komunikacija.
 • Alarm in srčni reset
  Kip sem. Okamenela. Kaj se dogaja?! Ne morem se premikati! Kot bi bila ujeta pod največjo skalo, kar sem jih kdaj videla. Sanjam z odprtimi očmi? Ne, tu sem, budna, a brez moči.
 • Skozi oči življenja
  Budilka me kljub močnemu zvonjenju ni več spravila iz postelje. Glava je delala na polno, ampak telo ni več ubogalo, ni več delalo. Kapitulirala sem.
 • Kaj vse sem zaradi ne ljubezni in pretepanja doživel
  Moje življenje v otroštvu je bilo, kot je povedal psihoterapevt, povsem uničeno.