fbpx

Lonely Planet praznuje 30 let

Novice

Lonely Planet, ki letos praznuje 30. letnico, bo v tem letu pričel s postopnimi korenitimi spremembami svojih priljubljenih vodnikov. Novi bolj pregledni zemljevidi, še več podatkov, po katerih se boste še hitreje sprehajali, povečan obseg ponudbe za potovanje v srednjem (najpogostejšem) razredu, barvite naslovnice s svežim notranjim oblikovanjem, sodoben in praktičen podatkovnik in razširjeni indeks […]

Lonely Planet, ki letos praznuje 30. letnico, bo v tem letu pričel s postopnimi korenitimi spremembami svojih priljubljenih vodnikov.

Novi bolj pregledni zemljevidi, še več podatkov, po katerih se boste še hitreje sprehajali, povečan obseg ponudbe za potovanje v srednjem (najpogostejšem) razredu, barvite naslovnice s svežim notranjim oblikovanjem, sodoben in praktičen podatkovnik in razširjeni indeks v zadnjem delu vsakega vodnika.

Prvi izmed tako prenovljenih vodnikov, ki jih v začetku februarja nestrpno pričakujemo v knjigarni Geonavtik, so prav gotovo vodnik Kube, Avstralije in Egipta. Tudi mestni vodniki so deležni prenove, prav tako postopne in predvsem v veselje uporabnikom. Med prvimi takimi bosta London in Rim.

Sledite nam

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!