fbpx

Luksuzni wellness oddih v Termah Tuhelj

Novice

Sproščujoči spa trenutki, wellness tretmaji, katerim se ni mogoče upreti, sladka presenečenja in romantična večerja … tako malo je potrebno za srečo

Stari egipčani so že štiri tisoč let pred našim štetjem verjeli, da sproščanje v aromatičnih kopelih blagodejno deluje na telo, vonj dišave pa na duševno in mentalno zdravje.

Kyphi, prva dišava na svetu, katere steklenička je bila najdena v Tutankamonovi grobnici, je uspavala egipčanske lepotice, odpravljala njihove skrbi in polepšala njihove sanje. Stari Grki in Rimljani so dišave razvili do popolnosti. Masaža, glasba in dišave so bili priljubljeni načini zdravljenja najznamenitejšega antičnega zdravnika Hipokrata s Kosa.

Čez stoletja so se kultura, prepričanja in običaji spremenili, a sprostitev v kopališčih in hedonističnih tretmajih ostaja skupna vsem civilizacijam. V njih so uživali Kleopatra, kraljica Sabe, rimski generali in cesarji, evropski plemiči …

Ker je sodobna medicina potrdila blagodejni učinek vode in aromatičnih kopeli na zdravje, svetovno znane terme in wellness centri svojo ponudbo ustvarjajo na podlagi sproščujočih tretmajev z vodo.

Termalna voda v Termah Tuhelj vas bo osvobodila nakopičenega stresa, živčnosti, jeze, nestrpnosti in bolečin v hrbtu … Plavanje, lebdenje ali vadba v termalni vodi pozitivno deluje na srce in ožilje ter dokazano sprošča hormon sreče.
Tretmaji in rituali SPAeVita centra so posebno doživetje. Ob vonjavah aromatičnih olj, zvokih sproščujoče glasbe, v intimnem okolju in individualnem pristopu maserja in terapevta boste se napolnili z energijo, znebili stresa in uživali v redkih trenutkih, posvečenih sebi.

Celodnevna sprostitev v največjem Svetu savn na Hrvaškem bo pomladila vašo kožo, razbistrila um, vas rešila toksinov in obnovila življenjski elan, vaš sanjski dan pa najbolje zaključite z romantično večerjo v ekskluzivnem Dvorcu Mihanović.

Prosti čas je včasih največje razkošje, ki si ga lahko privoščite, jesen pa je kot nalašč za wellness oddih. Načrtujte vaše jesenske počitnice ali praznovanje novega leta že zdaj.

Sledite nam

Oznake

Več informacij: https://www.terme-tuhelj.hr/sl


Sledite nam


RSS Ustavi se!