fbpx

M holidays na forumu Popotniški nasveti

Aktualno, Izleti, Zanimivosti

Na forumu Popotniški nasveti nam bodo na vprašanja pomagali odgovoriti strokovnjaki iz M holidays.  

Na forumu Popotniški nasveti nam bodo na vprašanja pomagali odgovoriti strokovnjaki iz M holidays.  

Blagovna znamka M holidays, ponuja zanesljive in ugodne počitnice ter pestro ponudbo turističnih aranžmajev, ki vas popeljejo na potovanja in izlete.

V turistični ponudbi M holidays boste našli izbor počitniških aranžmajev, primernih  za  družine in za starejše generacije. Za vas pripravljamo priročne, prilagojene, celovite in zanimive turistične produkte z ugodnim razmerjem med ceno in kakovostjo storitve.

V mreži poslovalnic, ki se nahajajo v Mercator centrih po Sloveniji (Celje, Domžale, Kranj, Ljubljana, Koper, Maribor, Nova Gorica, Novo mesto, Slovenj Gradec), ter nasproti glavnega vhoda v blagovnico MAXI v središču Ljubljane, lahko izbirate med široko ponudbo, ki vključuje:

 • krajše in daljše počitnice v Sloveniji in tujini,
 • izlete in potovanja po Sloveniji in tujini,
 • križarjenja,
 • individualna potovanja, potovanja po meri,
 • rezervacije hotelskih namestitev in letalskih vozovnic po vsem svetu,
 • vstopnice za številne kulturne, športne in druge prireditve po Sloveniji,
 • ponudba različnih slovenskih in tujih organizatorjev potovanj.
Izbrani oddih iz ponudbe M holidays ali drugih domačih in tujih organizatorjev potovanj lahko plačate s Pika kartico z možnostjo plačila do 12 obrokov brez obresti. Vsi imetniki Pika kartice pri nakupih aranžmajev v poslovalnicah M holidays lahko zbirajo in unovčujejo pike znotraj bonitetnega obdobja ter koristijo ugodnosti in popuste namenjene imetnikom Pika kartice.

Poudarjamo prijazno, kakovostno storitev in njeno izvedbo na posamezni destinaciji, vestnost pri reševanju morebitnih reklamacij ter prilagodljivost pri posebnih potrebah kupca.

 


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.