fbpx

M holidays na forumu Popotniški nasveti

Aktivnosti, Aktualno, Zanimivosti

Na forumu Popotniški nasveti nam bodo na vprašanja pomagali odgovoriti strokovnjaki iz M holidays.  

Na forumu Popotniški nasveti nam bodo na vprašanja pomagali odgovoriti strokovnjaki iz M holidays.  

Blagovna znamka M holidays, ponuja zanesljive in ugodne počitnice ter pestro ponudbo turističnih aranžmajev, ki vas popeljejo na potovanja in izlete.

V turistični ponudbi M holidays boste našli izbor počitniških aranžmajev, primernih  za  družine in za starejše generacije. Za vas pripravljamo priročne, prilagojene, celovite in zanimive turistične produkte z ugodnim razmerjem med ceno in kakovostjo storitve.

V mreži poslovalnic, ki se nahajajo v Mercator centrih po Sloveniji (Celje, Domžale, Kranj, Ljubljana, Koper, Maribor, Nova Gorica, Novo mesto, Slovenj Gradec), ter nasproti glavnega vhoda v blagovnico MAXI v središču Ljubljane, lahko izbirate med široko ponudbo, ki vključuje:

  • krajše in daljše počitnice v Sloveniji in tujini,
  • izlete in potovanja po Sloveniji in tujini,
  • križarjenja,
  • individualna potovanja, potovanja po meri,
  • rezervacije hotelskih namestitev in letalskih vozovnic po vsem svetu,
  • vstopnice za številne kulturne, športne in druge prireditve po Sloveniji,
  • ponudba različnih slovenskih in tujih organizatorjev potovanj.
Izbrani oddih iz ponudbe M holidays ali drugih domačih in tujih organizatorjev potovanj lahko plačate s Pika kartico z možnostjo plačila do 12 obrokov brez obresti. Vsi imetniki Pika kartice pri nakupih aranžmajev v poslovalnicah M holidays lahko zbirajo in unovčujejo pike znotraj bonitetnega obdobja ter koristijo ugodnosti in popuste namenjene imetnikom Pika kartice.

Poudarjamo prijazno, kakovostno storitev in njeno izvedbo na posamezni destinaciji, vestnost pri reševanju morebitnih reklamacij ter prilagodljivost pri posebnih potrebah kupca.

 

Sledite nam

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!