fbpx

Marec je čas za žensko energijo

Aktualno, Toplice, Wellness

Posebna razvajanja, ki bodo poskrbela za dobro počutje, novo energijo in sprostitev.

V marcu, mesecu žensk, je veliko aktivnosti posvečenih predstavnicam nežnejšega spola. Deležne so večje pozornosti, obdarovanj, presenečenj, in prav je tako. V ta namen so se v Termah Olimia odločili, da pripravijo zanje posebna razvajanja, ki bodo poskrbela za dobro počutje, novo energijo in sprostitev.

Privoščite sebi le najboljše

V mesecu marcu vam v Termah Olimia pripravljajo posebne wellness sladkosti, kar do 50% ugodneje. V prijetni družbi prijateljic bo še bolj zabavno. Skupaj se boste popolnoma sprostile in pozabile na vse skrbi.

Priporočajo nepozabno doživetje, sprostitev telesa in razvajanje vseh čutov v najprestižnejšem slovenskem Wellnessu Orhidelia.

Ali vodna doživetja v zdravilni termalni vodi Wellness centra Termalija s sproščanjem v največjem slovenskem savna svetu.

Razvajanje seveda ni popolno brez sprostitvene masaže in pilinga telesa, zato se boste lahko v sklopu namestitvenega paketa Wellness & Narava prepustile tudi spretnim rokam maserjev in kozmetičark, ki bodo s svojimi čutnimi potezami popolnoma razbemenili vaše telo in obraz. V ekskluzivni paket sta tako všteta tudi dva wellness dotika po vašem okusu.

wellness-orhidelia-terme-olimia-for-her2

Postavite sebe na prvo mesto

Dnevi razvajanja bodo zelo blagodejno vplivali na vaše telo in duha. Občutile boste popolnoma novo dimenzijo razvajanja, ki vam bo vrnila nasmeh na obraz, domov pa se boste vrnile popolnoma prerojene in pripravljene na nove izzive.

Spa_Amala3692

Doživite Selfness

Selfness pomeni skrb za lastno zdravje in dobro počutje. Je še korak naprej od trenutnega sproščanja k trajni notranji spremembi. Ravnovesje na telesnem, duševnem in duhovnem nivoju. To je nujna pot samorazvoja, zato v Termah Olimia, prvi celoviti selfness destinaciji v Sloveniji, temu posvečajo še posebno pozornost. Zaposlenim in gostom v tem sklopu ponujajo: jutranje energijske vaje, sproščanje telesa v vodi, hišni ritual krepitve pozornosti, meditacije, terapije z glasom, zvočne gong kopeli, hojo z bosimi nogami po čutni poti, spodbujanje izbire vitalnih jedi,…

Marčevski Dan za selfness (18.3.2016) bo v znamenju ženske energije in številnih razvajanj. Prvovrstno doživetje z bogatimi in popolnoma brezplačnimi selfness vsebinami.

 

Oglasno sporočilo


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.