fbpx

Močno onesnaženo morje v Dubaju: Industrijske odpadke in vsebino greznic praznijo kar v morje

Novice

Dubaj – Ugled Dubaja kot luksuznega letovišča je po novem načet. Morje na atraktivni plaži Jumeirah je po poročanjih medijev močno onesnaženo, neprijetnega vonja in natrpano z bakterijo E. coli. Bogati investitorji zdaj kažejo s prstom na lokalne oblasti, saj ti ne izvajajo poostrenega nadzora nad praznjenjenjem greznic in industrijskih odpadkov v ocean. Dubajsko morje […]

Dubaj – Ugled Dubaja kot luksuznega letovišča je po novem načet. Morje na atraktivni plaži Jumeirah je po poročanjih medijev močno onesnaženo, neprijetnega vonja in natrpano z bakterijo E. coli. Bogati investitorji zdaj kažejo s prstom na lokalne oblasti, saj ti ne izvajajo poostrenega nadzora nad praznjenjenjem greznic in industrijskih odpadkov v ocean.

Dubajsko morje je močno onesnaženo, saj vanj zlivajo vsebine greznic in industrijske odpadke.

Foto: www.sunandskihomes.co.uk

Projektanti in gradbeniki na prihodnost dubajskega morja najverjetneje niso mislili, saj probleme z ogromno količino odpadkov rešujejo na nezakonit način….


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • SLIKOVITO z Nomi Hrast
  Zdi se, da počasi prehajamo nazaj na stare tirnice življenja, pa vendar vsakega izmed nas v mislih spremljajo skrbi in tegobe, ki so povezane s trenutno situacijo.
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar
  Biti zrel v svoji nezrelosti in živeti »nezrelost« takrat, ko je za to čas, je v resnici najbolj zrelo dejanje.
 • Ekološko + lokalno je idealno!
  Na Ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano so pripravili akcijo za ozaveščanje širše slovenske javnosti o lokalni ekološki hrani, o tem, kako je pridelana in predelana ekološka hrana, kaj potrošniku zagotavlja zeleni znak za ekološko živilo, pa tudi o koristnosti zauživanja ekoloških živil in podpori slovenskim (lokalnim) ekološkim pridelovalcem in predelovalcem.
 • [SLIKOVITO z Nomi Hrast]
  Kalejdoskop življenja vrtimo vsak dan. Vedno znova zavrtimo mozaik trenutkov, ki nam sestavijo novo, drugačno sliko.
 • Ti povabiš, Radenska časti!
  Na spletni strani www.zaskupaj.si si zagotovite kupon – račun za pijačo bodo namreč poravnali v Radenski!