fbpx

Močno onesnaženo morje v Dubaju: Industrijske odpadke in vsebino greznic praznijo kar v morje

Novice

Dubaj – Ugled Dubaja kot luksuznega letovišča je po novem načet. Morje na atraktivni plaži Jumeirah je po poročanjih medijev močno onesnaženo, neprijetnega vonja in natrpano z bakterijo E. coli. Bogati investitorji zdaj kažejo s prstom na lokalne oblasti, saj ti ne izvajajo poostrenega nadzora nad praznjenjenjem greznic in industrijskih odpadkov v ocean. Dubajsko morje […]

Dubaj – Ugled Dubaja kot luksuznega letovišča je po novem načet. Morje na atraktivni plaži Jumeirah je po poročanjih medijev močno onesnaženo, neprijetnega vonja in natrpano z bakterijo E. coli. Bogati investitorji zdaj kažejo s prstom na lokalne oblasti, saj ti ne izvajajo poostrenega nadzora nad praznjenjenjem greznic in industrijskih odpadkov v ocean.

Dubajsko morje je močno onesnaženo, saj vanj zlivajo vsebine greznic in industrijske odpadke.

Foto: www.sunandskihomes.co.uk

Projektanti in gradbeniki na prihodnost dubajskega morja najverjetneje niso mislili, saj probleme z ogromno količino odpadkov rešujejo na nezakonit način….


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko gozd zapolni praznino
  Poslušam, ko ne vem, kam. In grem tja, kjer je moja duša doma. Vprašam in slišim. In vem, kaj mi povedati ima, narava. Znova in znova. Pojdi v gozd. Bodi, kot da nisi nič. Šele prazen lahko postaneš spet poln in šele praznina naredi prostor zate, pravega tebe.
 • Obstaja naravni talent za komunikacijo ali se tega naučimo?
  Komuniciranje je del našega vsakdana. Ne moremo ne komunicirati. Vse, kar počnemo, je komunikacija.
 • Alarm in srčni reset
  Kip sem. Okamenela. Kaj se dogaja?! Ne morem se premikati! Kot bi bila ujeta pod največjo skalo, kar sem jih kdaj videla. Sanjam z odprtimi očmi? Ne, tu sem, budna, a brez moči.
 • Skozi oči življenja
  Budilka me kljub močnemu zvonjenju ni več spravila iz postelje. Glava je delala na polno, ampak telo ni več ubogalo, ni več delalo. Kapitulirala sem.
 • Kaj vse sem zaradi ne ljubezni in pretepanja doživel
  Moje življenje v otroštvu je bilo, kot je povedal psihoterapevt, povsem uničeno.