fbpx

Paket Dotik vročega vetra v Hotelu Breza**** osvaja družine

Aktualno, Sprostitev, Toplice, Zanimivosti

Glasba – vsak večer je rezerviran za glasbo in ples… na urniku poiščite večer, ki bo zapolnil vaše počitnice z ritmi glasbe.

Zimske počitnice so tiste, katere otroci najbolj krojijo po svojem okusu, zato smo se tokrat odločili vodnim dogodivščinam, zabavi in smehu, dodati še kanček umetnosti, skozi katero bodo naši najmlajši gosti lahko pokazali svojo nadarjenost. Naučili jih bomo, da je umetnost lahko drugačna in zabavna.

Paket Dotik vročega vetra v Hotelu Breza **** v času zimskih počitnic –  GRATIS BIVANJE ZA 2 OTROKA

Kaj vse otrokom predstavlja umetnost?

Ples in gledališče – skozi delavnice plesa in petja, pantomime in mini diska, bomo prikazali prizore iz najljubših pravljic. Ustvarjalne delavnice – papir, škarje, lepilo, barve, trakci, plastelin in druge potrebščine, bodo naši zavezniki v oblikovanju različnih umetniških del: ustvarjali bomo maske, papirnate sovice, izdelovali bomo kipe iz papirja in labode, risali obraze in uživali v ostalih kreativnih delih, ki jih bomo odnesli domov kot spominek.
Filmski popoldnevi – če se bosta mama in oče strinjala, bomo popoldneve preživeli v družbi naših najljubših risank.
Glasba – vsak večer je rezerviran za glasbo in ples… na urniku poiščite večer, ki bo zapolnil vaše počitnice z ritmi glasbe.

Skupaj se bomo zabavali ob športnih aktivnostih, iskanju skritega zaklada, igrah na prostem … vadili bomo jogo smeha in še marsikaj zanimivega!
Da pa si boste starši lahko privoščili tudi razvajanje v razkošju Wellness Orhidelia, zasluženo masažo ali sprostitev v čudovitem svetu savn, imamo med počitnicami vsak dan organizirano 2-urno varstvo otrok 😉

Slikovita okolica vabi, da jo raziščete. Otrokom bodo zagotovo najbolj zanimivi jelenčki na Jelenovem Grebenu ter Koča pri čarovnici in Čokoladnica Syncerus, vam pa priporočamo pokušino domačega piva Pivovarne Haler in obisk samostana s tretjo najstarejšo lekarno v Evropi, kjer imajo tamkajšnji patri rešitev za skoraj vsako težavo 😉
Pri nas se boste počutili kot… kot na dopustu seveda! 


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Alarm in srčni reset
  Kip sem. Okamenela. Kaj se dogaja?! Ne morem se premikati! Kot bi bila ujeta pod največjo skalo, kar sem jih kdaj videla. Sanjam z odprtimi očmi? Ne, tu sem, budna, a brez moči.
 • Skozi oči življenja
  Budilka me kljub močnemu zvonjenju ni več spravila iz postelje. Glava je delala na polno, ampak telo ni več ubogalo, ni več delalo. Kapitulirala sem.
 • Kaj vse sem zaradi ne ljubezni in pretepanja doživel
  Moje življenje v otroštvu je bilo, kot je povedal psihoterapevt, povsem uničeno.
 • Petra Petravič: Spoštuj sebe in sogovornika
  Pred dnevi mi je sogovornik zaupaj svojo izkušnjo: »Veste, najtežje je začet in končat s pisanjem.« Pa še kako prav je imel. Če bi me pred mesecem dni vprašali, kaj si mislim o kampanji »Ustavi se«, ki je v letošnji zasnovi fokusirana na pomembnost »ustaviti se za trenutek in prisluhnit drugemu«, bi bil moj zapis […]
 • Ustavi se in se nam pridruži pri reševanju izzivov
  V Lidlu Slovenija bodo v avgustu v sklopu vseslovenske akcije Ustavi se, ki letos v ospredje postavlja komunikacijo, dejavni na svojem Instagram profilu.