fbpx

Paket Dotik vročega vetra v Hotelu Breza**** osvaja družine

Aktualno, Sprostitev, Toplice, Zanimivosti

Glasba – vsak večer je rezerviran za glasbo in ples… na urniku poiščite večer, ki bo zapolnil vaše počitnice z ritmi glasbe.

Zimske počitnice so tiste, katere otroci najbolj krojijo po svojem okusu, zato smo se tokrat odločili vodnim dogodivščinam, zabavi in smehu, dodati še kanček umetnosti, skozi katero bodo naši najmlajši gosti lahko pokazali svojo nadarjenost. Naučili jih bomo, da je umetnost lahko drugačna in zabavna.

Paket Dotik vročega vetra v Hotelu Breza **** v času zimskih počitnic –  GRATIS BIVANJE ZA 2 OTROKA

Kaj vse otrokom predstavlja umetnost?

Ples in gledališče – skozi delavnice plesa in petja, pantomime in mini diska, bomo prikazali prizore iz najljubših pravljic. Ustvarjalne delavnice – papir, škarje, lepilo, barve, trakci, plastelin in druge potrebščine, bodo naši zavezniki v oblikovanju različnih umetniških del: ustvarjali bomo maske, papirnate sovice, izdelovali bomo kipe iz papirja in labode, risali obraze in uživali v ostalih kreativnih delih, ki jih bomo odnesli domov kot spominek.
Filmski popoldnevi – če se bosta mama in oče strinjala, bomo popoldneve preživeli v družbi naših najljubših risank.
Glasba – vsak večer je rezerviran za glasbo in ples… na urniku poiščite večer, ki bo zapolnil vaše počitnice z ritmi glasbe.

Skupaj se bomo zabavali ob športnih aktivnostih, iskanju skritega zaklada, igrah na prostem … vadili bomo jogo smeha in še marsikaj zanimivega!
Da pa si boste starši lahko privoščili tudi razvajanje v razkošju Wellness Orhidelia, zasluženo masažo ali sprostitev v čudovitem svetu savn, imamo med počitnicami vsak dan organizirano 2-urno varstvo otrok 😉

Slikovita okolica vabi, da jo raziščete. Otrokom bodo zagotovo najbolj zanimivi jelenčki na Jelenovem Grebenu ter Koča pri čarovnici in Čokoladnica Syncerus, vam pa priporočamo pokušino domačega piva Pivovarne Haler in obisk samostana s tretjo najstarejšo lekarno v Evropi, kjer imajo tamkajšnji patri rešitev za skoraj vsako težavo 😉
Pri nas se boste počutili kot… kot na dopustu seveda! 


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • SLIKOVITO z Nomi Hrast
  Zdi se, da počasi prehajamo nazaj na stare tirnice življenja, pa vendar vsakega izmed nas v mislih spremljajo skrbi in tegobe, ki so povezane s trenutno situacijo.
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar
  Biti zrel v svoji nezrelosti in živeti »nezrelost« takrat, ko je za to čas, je v resnici najbolj zrelo dejanje.
 • Ekološko + lokalno je idealno!
  Na Ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano so pripravili akcijo za ozaveščanje širše slovenske javnosti o lokalni ekološki hrani, o tem, kako je pridelana in predelana ekološka hrana, kaj potrošniku zagotavlja zeleni znak za ekološko živilo, pa tudi o koristnosti zauživanja ekoloških živil in podpori slovenskim (lokalnim) ekološkim pridelovalcem in predelovalcem.
 • [SLIKOVITO z Nomi Hrast]
  Kalejdoskop življenja vrtimo vsak dan. Vedno znova zavrtimo mozaik trenutkov, ki nam sestavijo novo, drugačno sliko.
 • Ti povabiš, Radenska časti!
  Na spletni strani www.zaskupaj.si si zagotovite kupon – račun za pijačo bodo namreč poravnali v Radenski!