fbpx

Paket Dotik vročega vetra v Hotelu Breza**** osvaja družine

Aktualno, Sprostitev, Toplice, Zanimivosti

Glasba – vsak večer je rezerviran za glasbo in ples… na urniku poiščite večer, ki bo zapolnil vaše počitnice z ritmi glasbe.

Zimske počitnice so tiste, katere otroci najbolj krojijo po svojem okusu, zato smo se tokrat odločili vodnim dogodivščinam, zabavi in smehu, dodati še kanček umetnosti, skozi katero bodo naši najmlajši gosti lahko pokazali svojo nadarjenost. Naučili jih bomo, da je umetnost lahko drugačna in zabavna.

Paket Dotik vročega vetra v Hotelu Breza **** v času zimskih počitnic –  GRATIS BIVANJE ZA 2 OTROKA

Kaj vse otrokom predstavlja umetnost?

Ples in gledališče – skozi delavnice plesa in petja, pantomime in mini diska, bomo prikazali prizore iz najljubših pravljic. Ustvarjalne delavnice – papir, škarje, lepilo, barve, trakci, plastelin in druge potrebščine, bodo naši zavezniki v oblikovanju različnih umetniških del: ustvarjali bomo maske, papirnate sovice, izdelovali bomo kipe iz papirja in labode, risali obraze in uživali v ostalih kreativnih delih, ki jih bomo odnesli domov kot spominek.
Filmski popoldnevi – če se bosta mama in oče strinjala, bomo popoldneve preživeli v družbi naših najljubših risank.
Glasba – vsak večer je rezerviran za glasbo in ples… na urniku poiščite večer, ki bo zapolnil vaše počitnice z ritmi glasbe.

Skupaj se bomo zabavali ob športnih aktivnostih, iskanju skritega zaklada, igrah na prostem … vadili bomo jogo smeha in še marsikaj zanimivega!
Da pa si boste starši lahko privoščili tudi razvajanje v razkošju Wellness Orhidelia, zasluženo masažo ali sprostitev v čudovitem svetu savn, imamo med počitnicami vsak dan organizirano 2-urno varstvo otrok 😉

Slikovita okolica vabi, da jo raziščete. Otrokom bodo zagotovo najbolj zanimivi jelenčki na Jelenovem Grebenu ter Koča pri čarovnici in Čokoladnica Syncerus, vam pa priporočamo pokušino domačega piva Pivovarne Haler in obisk samostana s tretjo najstarejšo lekarno v Evropi, kjer imajo tamkajšnji patri rešitev za skoraj vsako težavo 😉
Pri nas se boste počutili kot… kot na dopustu seveda! 


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.