fbpx

Na Ptuju piknik sprejem za Urško Vučak Markež in Jerneja Brenholca #ustavise

Aktualno

V prijetnem naravnem okolju ob reki Dravi in s čudovitim razgledom na ptujsko veduto smo zbranim predstavili novo piknik linijo iz Perutnine Ptuj.

Na Ptuju smo v prvih junijskih dneh pripravili piknik sprejem za trenutno najbolj znani ptujski plesni par Urško Vučak Markež in Jerneja Brenholca. Za njun uspeh, ki je plod nekajmesečnega aktivnega angažmaja in truda ter posledično manj časa za zasebno življenje in bližnje, smo se v Perutnini Ptuj odločili, da pripravimo piknik, na katerega lahko povabita svoje najdražje in se jim na simboličen način zahvalita za podporo in »potrpežljivost« v času njune odsotnosti. Mi pa smo se jima zahvalili, da sta ime Ptuja, ki ga ponosno nosimo v imenu našega podjetja, na simpatičen način ponesla v srca po vsej Sloveniji. V prijetnem naravnem okolju ob reki Dravi in s čudovitim razgledom na ptujsko veduto smo zbranim predstavili novo piknik linijo iz Perutnine Ptuj – piknik linijo brez E-jev in aditovov, pridružil se nam je Zavod za turizem Ptuj, ki je obiskovalce popeljal na prijeten sprehod z ogledom ptujskih znamenitosti, Grand Hotel Primus pa je ptujski plesni zvezdi presenetil z razvajanjem v njihovem Valens Augusta wellness centru.


Ustavi se! in podari minuto … 

 


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.