fbpx

Na zabavo, ki osveži glavo

Aktualno, Novice

Tudi to poletje v termah in na Bledu pripravljajo pestro paleto spremljevalnega dogajanja. Goste in dnevne obiskovalce spodbujajo k aktivnemu počitnikovanju v adrenalinskih in zabavnih vodnih parkih z obilo naravne sence, zanje pa so pripravili tudi širok nabor izletov v okolici. Zbrani so na www.nasvetzadobroseimet.si Aqualoop – četrti najhitrejši tobogan v Evropi najdete v Termah […]

Tudi to poletje v termah in na Bledu pripravljajo pestro paleto spremljevalnega dogajanja. Goste in dnevne obiskovalce spodbujajo k aktivnemu počitnikovanju v adrenalinskih in zabavnih vodnih parkih z obilo naravne sence, zanje pa so pripravili tudi širok nabor izletov v okolici.

Zbrani so na www.nasvetzadobroseimet.si

Aqualoop – četrti najhitrejši tobogan v Evropi najdete v Termah 3000

Tukaj je kar 11 zunanjih in pokritih bazenov za osvežitev, zabavo in sprostitev. Najbolj pogumni se  povzpnejo na 22-metrski stolp, kjer so najbolj atraktivni tobogani: Aqualoop s 360-stopinjskim obratom in raketnim startom, kamikaza s prostim padom ter zabavna tobogana z zvočnimi in vizualnimi efekti. Prav posebno adrenalinsko doživetje pa je spust nad celotnim vodnim parkom.

Večji dogodki

31.7.2015 Ansambel Saša Avsenika, športni park Terme 3000
15.8.2015 Koncert: Shiddartha, vodni park
Tematsko obarvani vikendi

V Termah Ptuj je svetovno

Največji sistem toboganov v Sloveniji z 9 tobogani kliče k zabavnim spustom, tudi do pet oseb naenkrat. Izmed 14  bazenov je največji zunanji 50-metrski olimpijski bazen, kjer se vsako leto pripravljajo najboljši plavalci z vsega sveta.  Med vodnimi atrakcijami so tudi bazen z valovi, počasna reka vodno-zračne masaže in whirlpooli.

Večji dogodki

10.8. 40 let Terme Ptuj: prost vstop v Termalni Park za generacijo 1975
14.8. 40 let Terme Ptuj: koncert ansambla Donačka (od 19.00 dalje prost vstop z možnostjo nočnega kopanja).
22.8. Poletno Eko Športanje
do 29.8. SPOZNAJ IN OKUSI. Predstavitve lokalnih ponudnikov: turističnih kmetij, uspešnih podjetnikov, kreativnih posameznikov, bogata kulturna dediščina Spodnjega Podravja.

Oglasno sporočilo


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.