fbpx

Na zabavo, ki osveži glavo

Aktualno, Novice

Tudi to poletje v termah in na Bledu pripravljajo pestro paleto spremljevalnega dogajanja. Goste in dnevne obiskovalce spodbujajo k aktivnemu počitnikovanju v adrenalinskih in zabavnih vodnih parkih z obilo naravne sence, zanje pa so pripravili tudi širok nabor izletov v okolici. Zbrani so na www.nasvetzadobroseimet.si Aqualoop – četrti najhitrejši tobogan v Evropi najdete v Termah […]

Tudi to poletje v termah in na Bledu pripravljajo pestro paleto spremljevalnega dogajanja. Goste in dnevne obiskovalce spodbujajo k aktivnemu počitnikovanju v adrenalinskih in zabavnih vodnih parkih z obilo naravne sence, zanje pa so pripravili tudi širok nabor izletov v okolici.

Zbrani so na www.nasvetzadobroseimet.si

Aqualoop – četrti najhitrejši tobogan v Evropi najdete v Termah 3000

Tukaj je kar 11 zunanjih in pokritih bazenov za osvežitev, zabavo in sprostitev. Najbolj pogumni se  povzpnejo na 22-metrski stolp, kjer so najbolj atraktivni tobogani: Aqualoop s 360-stopinjskim obratom in raketnim startom, kamikaza s prostim padom ter zabavna tobogana z zvočnimi in vizualnimi efekti. Prav posebno adrenalinsko doživetje pa je spust nad celotnim vodnim parkom.

Večji dogodki

31.7.2015 Ansambel Saša Avsenika, športni park Terme 3000
15.8.2015 Koncert: Shiddartha, vodni park
Tematsko obarvani vikendi

V Termah Ptuj je svetovno

Največji sistem toboganov v Sloveniji z 9 tobogani kliče k zabavnim spustom, tudi do pet oseb naenkrat. Izmed 14  bazenov je največji zunanji 50-metrski olimpijski bazen, kjer se vsako leto pripravljajo najboljši plavalci z vsega sveta.  Med vodnimi atrakcijami so tudi bazen z valovi, počasna reka vodno-zračne masaže in whirlpooli.

Večji dogodki

10.8. 40 let Terme Ptuj: prost vstop v Termalni Park za generacijo 1975
14.8. 40 let Terme Ptuj: koncert ansambla Donačka (od 19.00 dalje prost vstop z možnostjo nočnega kopanja).
22.8. Poletno Eko Športanje
do 29.8. SPOZNAJ IN OKUSI. Predstavitve lokalnih ponudnikov: turističnih kmetij, uspešnih podjetnikov, kreativnih posameznikov, bogata kulturna dediščina Spodnjega Podravja.

Oglasno sporočilo


Sledite nam


RSS Ustavi se!