fbpx

Na poslovilnem ritualu so japonskega marinca tako pretepli, da je kasneje umrl

Novice

Tokio – Japonski vojak, ki je želel zapustiti elitno japonsko mornarico, je v bolnišnici umrl zaradi posledic neuradnega “rituala”, pri katerem se je v kick boksu pomeril s petnajstimi nekdanjimi sodelavci. Marinci so svojega sodelavca tako pretepli, da je kasneje v bolnišnici umrl. Foto: vijesti.hr Mladi marinec je bil na turnirju borilnih veščin tako pretepen, […]

Tokio – Japonski vojak, ki je želel zapustiti elitno japonsko mornarico, je v bolnišnici umrl zaradi posledic neuradnega “rituala”, pri katerem se je v kick boksu pomeril s petnajstimi nekdanjimi sodelavci.

Marinci so svojega sodelavca tako pretepli, da je kasneje v bolnišnici umrl.

Foto: vijesti.hr

Mladi marinec je bil na turnirju borilnih veščin tako pretepen, da je dva tedna kasneje umrl zaradi posledic poškodb, ki jih je dobil med “tekmo”. Borba je trajala 15 rund, vsako med njimi pa se je boril proti drugemu nasprotniku.

“Mnogi bodo pravilno ocenili, da je bil ta turnir preveč brutalen in popolnoma nekorekten,” je izjavil japonski minister za obrambo Yasukazu Hamada, ki se je družini umrlega 25-letnika že opravičil in obljubil, da bo zahteval podrobno preiskavo….. 

 


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • SLIKOVITO z Nomi Hrast
  Zdi se, da počasi prehajamo nazaj na stare tirnice življenja, pa vendar vsakega izmed nas v mislih spremljajo skrbi in tegobe, ki so povezane s trenutno situacijo.
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar
  Biti zrel v svoji nezrelosti in živeti »nezrelost« takrat, ko je za to čas, je v resnici najbolj zrelo dejanje.
 • Ekološko + lokalno je idealno!
  Na Ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano so pripravili akcijo za ozaveščanje širše slovenske javnosti o lokalni ekološki hrani, o tem, kako je pridelana in predelana ekološka hrana, kaj potrošniku zagotavlja zeleni znak za ekološko živilo, pa tudi o koristnosti zauživanja ekoloških živil in podpori slovenskim (lokalnim) ekološkim pridelovalcem in predelovalcem.
 • [SLIKOVITO z Nomi Hrast]
  Kalejdoskop življenja vrtimo vsak dan. Vedno znova zavrtimo mozaik trenutkov, ki nam sestavijo novo, drugačno sliko.
 • Ti povabiš, Radenska časti!
  Na spletni strani www.zaskupaj.si si zagotovite kupon – račun za pijačo bodo namreč poravnali v Radenski!