fbpx

Na poslovilnem ritualu so japonskega marinca tako pretepli, da je kasneje umrl

Novice

Tokio – Japonski vojak, ki je želel zapustiti elitno japonsko mornarico, je v bolnišnici umrl zaradi posledic neuradnega “rituala”, pri katerem se je v kick boksu pomeril s petnajstimi nekdanjimi sodelavci. Marinci so svojega sodelavca tako pretepli, da je kasneje v bolnišnici umrl. Foto: vijesti.hr Mladi marinec je bil na turnirju borilnih veščin tako pretepen, […]

Tokio – Japonski vojak, ki je želel zapustiti elitno japonsko mornarico, je v bolnišnici umrl zaradi posledic neuradnega “rituala”, pri katerem se je v kick boksu pomeril s petnajstimi nekdanjimi sodelavci.

Marinci so svojega sodelavca tako pretepli, da je kasneje v bolnišnici umrl.

Foto: vijesti.hr

Mladi marinec je bil na turnirju borilnih veščin tako pretepen, da je dva tedna kasneje umrl zaradi posledic poškodb, ki jih je dobil med “tekmo”. Borba je trajala 15 rund, vsako med njimi pa se je boril proti drugemu nasprotniku.

“Mnogi bodo pravilno ocenili, da je bil ta turnir preveč brutalen in popolnoma nekorekten,” je izjavil japonski minister za obrambo Yasukazu Hamada, ki se je družini umrlega 25-letnika že opravičil in obljubil, da bo zahteval podrobno preiskavo….. 

 


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Alarm in srčni reset
  Kip sem. Okamenela. Kaj se dogaja?! Ne morem se premikati! Kot bi bila ujeta pod največjo skalo, kar sem jih kdaj videla. Sanjam z odprtimi očmi? Ne, tu sem, budna, a brez moči.
 • Skozi oči življenja
  Budilka me kljub močnemu zvonjenju ni več spravila iz postelje. Glava je delala na polno, ampak telo ni več ubogalo, ni več delalo. Kapitulirala sem.
 • Kaj vse sem zaradi ne ljubezni in pretepanja doživel
  Moje življenje v otroštvu je bilo, kot je povedal psihoterapevt, povsem uničeno.
 • Petra Petravič: Spoštuj sebe in sogovornika
  Pred dnevi mi je sogovornik zaupaj svojo izkušnjo: »Veste, najtežje je začet in končat s pisanjem.« Pa še kako prav je imel. Če bi me pred mesecem dni vprašali, kaj si mislim o kampanji »Ustavi se«, ki je v letošnji zasnovi fokusirana na pomembnost »ustaviti se za trenutek in prisluhnit drugemu«, bi bil moj zapis […]
 • Ustavi se in se nam pridruži pri reševanju izzivov
  V Lidlu Slovenija bodo v avgustu v sklopu vseslovenske akcije Ustavi se, ki letos v ospredje postavlja komunikacijo, dejavni na svojem Instagram profilu.