fbpx

Na poslovilnem ritualu so japonskega marinca tako pretepli, da je kasneje umrl

Novice

Tokio – Japonski vojak, ki je želel zapustiti elitno japonsko mornarico, je v bolnišnici umrl zaradi posledic neuradnega “rituala”, pri katerem se je v kick boksu pomeril s petnajstimi nekdanjimi sodelavci. Marinci so svojega sodelavca tako pretepli, da je kasneje v bolnišnici umrl. Foto: vijesti.hr Mladi marinec je bil na turnirju borilnih veščin tako pretepen, […]

Tokio – Japonski vojak, ki je želel zapustiti elitno japonsko mornarico, je v bolnišnici umrl zaradi posledic neuradnega “rituala”, pri katerem se je v kick boksu pomeril s petnajstimi nekdanjimi sodelavci.

Marinci so svojega sodelavca tako pretepli, da je kasneje v bolnišnici umrl.

Foto: vijesti.hr

Mladi marinec je bil na turnirju borilnih veščin tako pretepen, da je dva tedna kasneje umrl zaradi posledic poškodb, ki jih je dobil med “tekmo”. Borba je trajala 15 rund, vsako med njimi pa se je boril proti drugemu nasprotniku.

“Mnogi bodo pravilno ocenili, da je bil ta turnir preveč brutalen in popolnoma nekorekten,” je izjavil japonski minister za obrambo Yasukazu Hamada, ki se je družini umrlega 25-letnika že opravičil in obljubil, da bo zahteval podrobno preiskavo….. 

 


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.