fbpx

Na vlakih na Hrvaškem prepovedano kajenje

Novice

Zagreb – Hrvaške železnice (HŽ) so danes sporočile, da so uvedle prepoved kajenja na vseh potniških vlakih na hrvaških progah in v zaprtih prostorih železniških postaj in čakalnic. foto: BOBO Kajenje bo prepovedano tudi v restavracijah na vlakih, saj ne gre za kavarne, so še poudarili na sedežu HŽ v sporočilu za javnost. Dodali so, […]

Zagreb – Hrvaške železnice (HŽ) so danes sporočile, da so uvedle prepoved kajenja na vseh potniških vlakih na hrvaških progah in v zaprtih prostorih železniških postaj in čakalnic.

foto: BOBO

Kajenje bo prepovedano tudi v restavracijah na vlakih, saj ne gre za kavarne, so še poudarili na sedežu HŽ v sporočilu za javnost. Dodali so, da še vedno prilagajajo celotno infrastrukturo novem zakonu in da še niso ustrezno obeležili vseh dosedanjih oddelkov za kadilce na potniških vlakih z znaki prepovedi….


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Maja Bajt: naredimo korak naprej
  Imaš že splaniran letošnji dopust?”, bi bilo v tem letnem času najverjetneje povsem običajno, če ne že celo samoumevno vprašanje. Tega vprašanja si letos, v času koronavirusa, večina ne zastavlja.
 • Pozitivne novice iz Mestne občine Kranj
  V tednu dni so se v Mestni občini Kranj (MOK) zgodile številne razveseljujoče stvari. Kljub epidemiji življenje teče dalje, ljudje so solidarni, tudi dobrodelni, upoštevajo navodila, pomembna za zdravje vseh. Mestna občina Kranj želi od občanov pridobiti informacije, kako uspešno deluje in jih informira v času kriznih razmer zaradi epidemije virusa covid-19. V ta namen […]
 • 50 posebnih doživetij za 50 let
  Priljubljena slovenska blagovna znamka kave, Barcaffè, v letošnjem letu praznuje 50. rojstni dan. V ta namen se je odločila ljubiteljem kave podariti 50 doživetij po izbiri.
 • Jutranje vodilo: Poenostavi si življenje in se vrni k osnovnim užitkom
  Kot otroci smo se razveselili čudeže v snežinkah, bogastva v pajkovi mreži, lepote padajočega listja na barvito jesensko jutro. V raziskovanju življenja smo prepoznali, kje se skrivajo skrivnosti.
 • Miha Primožič, Alja Fabjan in Daliborka Maljenović Ivanisin o vrednotah
  V eni prejšnjih kampanj, smo zanimive ljudi vprašali, če bi si lahko zaželeli karkoli, kaj bi to bilo? Z nami so delili razmišljanja Miha, Alja in Daliborka.