fbpx

Nad vročino in sončne žarke z najnovejšo uporabo kisika Oxy System

Novice

Letošnje poletje zaznamujejo rekordne temperature in število lepih sončnih dni. Strokovnjaki svetujejo pitje zadostne količine vode, primerno prehrano, vaša koža pa vam bo nadvse hvaležna, če ji boste poklonili osvežitev s kisikom. Wellness strokovnjaki iz Valens Augusta wellness centra v Grand Hotelu Primus v Termah Ptuj svetujejo najsodobnejši medico tretma s kisikom Oxy System. Oxy […]

Letošnje poletje zaznamujejo rekordne temperature in število lepih sončnih dni. Strokovnjaki svetujejo pitje zadostne količine vode, primerno prehrano, vaša koža pa vam bo nadvse hvaležna, če ji boste poklonili osvežitev s kisikom. Wellness strokovnjaki iz Valens Augusta wellness centra v Grand Hotelu Primus v Termah Ptuj svetujejo najsodobnejši medico tretma s kisikom Oxy System.

Oxy Sistem je prva in edina naprava, ki združuje tri različne tehnologije uporabe kisika na koži. Z uporabo 3 aplikatorjev omogoča celovit tretma obraza in telesa. Poleg dovajanja kisika se izvaja mikrodermabrazija, mehanična vakuumska masaža in dovajanje aktivnih sestavin in preparatov.

Zakaj Oxy System?

»Kisik je osnovno hranilo vse naših celic. Z Oxy  Systemom dovajamo kisik v največji možni koncentracij (95%) v najgloblje plasti kože, s čimer nahranimo, obnovimo in pomladimo vsako celico. pospeši Tako je koža bolj odporna na zunanje vplive, osvežena, napeta in sijoča.« Tanja Rauter Pungartnik, dr.med., cepc.fiz.med. in rehabilitacije, vodja zdravstva in wellnessa v Termah Ptuj

Tretma se priporoča vsem, ki želite:

 • vidno osveženo in bolj sijočo kožo na obrazu,
 • zmanjšati videz utrujenosti in izboljšati ten ali
 • osvežiti in okrepiti kožo po izpostavitvi sončnim žarkom.

Brezplačen posvet

Naročite se na brezplačen posvet s specialisti v Medico-wellness centru Valens Augusta v Grand Hotelu Primus v Termah Ptuj, kjer vam bodo svetovali najprimernejši tretma.

Oglasno sporočilo


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.