fbpx

Nadgradnja wellnessa v selfness – Tuhelj

Novice, Sprostitev, Wellness

Na Terme Tuhelj in njihov pozitiven napredek pri poslovanju z dvigovanjem števila gostov in nočitev so ponosni tudi krajani in župan.

Tam nekje, skoraj na koncu sveta, ko že misliš, da si zgrešil pot in se bo zdaj zdaj končalo vse, se odpre pokrajina in v daljavi zagledaš zanimive zgradbe Term Tuhej. Dobrih deset kilometrov iz hrvaškega Kumrovca, 90 km iz Maribora in 145 km iz Ljubljane, se nahaja ta prelepi kompleks, ki združuje wellnes in umetnost. Pod okriljem term Olimja delujejo od leta 2003 in že sledijo matični družbi, ki osvaja najvišja priznanja s področja turizma.

Murtić na recepciji hotela

Na Terme Tuhelj in njihov pozitiven napredek pri poslovanju z dvigovanjem števila gostov in nočitev so ponosni tudi krajani in župan. Posebno pohvalijo vpliv na razvoj celotnega področja in podporo dejavnostim, ki se odvijajo v okolici. S širjenjem ponudbe in dobro promocijo Terme Tuhelj zagotavljajo razvoj celotnega področja.

V svoji filozofiji so idejo wellnessa nadgradili v selfness, ki od posameznika zahteva aktivno sodelovanje in vključitev v program.

Selfness je skrb za lastno zdravje in dobro počutje, je nadgradnja wellnessa. Šele ko smo sami srečni in pozitivni, lahko damo od sebe res najboljše in poskrbimo tudi za svoje partnerje, družino, prijatelje ali sodelavce. Wellness nas zadovolji le za kratek čas, medtem ko selfness pomaga “zadržati pozitivne občutke”. Za to pa so največkrat potrebne nove življenjske navade, delo na sebi morda tudi spremembe življenjskega sloga.

Aktiven posameznik lahko izkoristi ponudbo, tretmaje, umetnost, naravo, kulinariko, terapije in pri sebi naredi potrebno in zahtevano spremembo, ki ga vodi v bolj mirno, bolj zdravo in bolj zadovoljno življenje. S pridom so uporabili znanje in izkušnje term Olimja in razvijali svojo posebno ponudbo, ki jo nudi arhitektura in umetnost, ki je terme spremljala od vsega začetka in jih dela posebne in unikatne.

Prisluhnili so tudi potrebam mladih in v letošnjem letu odprli Hostel Vila, ki z dostopnimi cenami in posebno razporeditvijo prostorov mladim po srcu omogoča druženje, raziskovanje in ugodno namestitev.

NIVE5949

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

Hostel sprejme 20 oseb in je zgrajen v etažah. Sobe imajo lastne kopalnice, spalnice pa imajo tri skupne sanitarije. Hostel je sodobno opremljen, na stenah so velike foto tapete z motivi narave iz okolice. Tudi Hostel Vila je del Art & Spa zgodbe, saj so fotografije delo fotografa Nina Verdnika. Hostel je dobil “staro ime” z novim pomenom, saj nekdanja “Vila” tako postaja kraj bivanja pozitivnih oseb, odprtih za spoznanja novih krajev.

Posebno bodo v Termah uživali ljubitelji umetnosti. Tako v arhitekturi, kot notranji bogati poslikavi.


Sledite nam


RSS Ustavi se!