fbpx

Nagrada – počitnice v Termah Šmarješke Toplice

Aktualno, Novice, Sprostitev, Toplice, Wellness

Brezplačen teden počitnic, v katerem se boste poleg stresa in skrbi znebili tudi nekaj odvečnih kilogramov. Prijavite se do 4. februarja.

Le majhen korak vas loči od velike spremembe. Prijavite se na ta razpis in z malo sreče vam bodo Terme Krka podarile brezplačen teden počitnic v Termah Šmarješke Toplice. A to ne bo navaden oddih, pač pa teden, ki vam bo spremenil življenje – na bolje.

Ultimativna uresničitev novoletnih zaobljub

Če ste se odločili, da boste več časa posvetili sebi in svojemu dobremu počutju, da boste manj sedeli in se več gibali, da boste manj časa namenjali svojemu mobilniku in več pristnim doživetjem in da boste bolj korenito poskrbeli za zdravo prehrano, je prijava na razpis odlična izbira.

Prijavite se na brezplačen program SlimFit v Termah Šmarješke Toplice!

7-dnevni program SlimFit vsebuje edinstveno kombinacijo storitev za sprostitev, razvajanje, gibanje in preoblikovanje postave. Velik poudarek je tudi na prehrani, saj je načrtovana za vsakega posebej in je skrbno pripravljena v skladu s potrebami in željami.

Kaj vključuje program SlimFit v Termah Šmarješke Toplice?

Nastanitev in prehrano: 7 nočitev s polnim penzionom v hotelu Vitarium **** Superior, s petimi zdravimi obroki dnevno. Poudarek je na vitaminsko bogatih, manj kaloričnih, sveže pripravljenih jedeh iz živil iz kontrolirane pridelave.
Analizo za lažje načrtovanje programa: Začne se s pregledom pri zdravniku in obremenitvenim testiranjem (ergometrijo) pri kardiologu, analizo strukture tkiv in posvetom s prehransko svetovalko in osebnim trenerjem. Sprostitev, nega in razvajanje: klasična ročna masaža,
savnanje, sproščajoča masažna kopel, aromaterapija za sprostitev ali hujšanje, piling in oblogo (wrap-up).
Preoblikovanje postave z biokibernetsko stimulacijo: IR lipoliza, limfna drenaža.
Gibanje: nordijska hoja, vodna aerobika in plavanje v dveh notranjih termalnih bazenih in na prostem, pilates, trening kardiokros.
Motivacija in analiza rezultatov: napredek bosta spremljala osebni trener in prehranska svetovalka, ob koncu pa bodo opravljene zaključne meritve strukture tkiv. Ob odhodu domov prejmete navodila o prehrani in gibanju ter spremljanje, motiviranje in kontrolne meritve še dva tedna po odhodu domov.

Program je načrtovan za vsakega gosta posebej, zato je število terapij odvisno od začetne analize in posameznikovih potreb.

Več o programu SlimFit v Termah Šmarješke Toplice tukaj.

Kako do brezplačnega tedna počitnic?

Prijavite se na povezavi, in sicer do 4. februarja – izpolnite vprašalnik in preberite pogoje sodelovanja. Komisija Term Krka in Med.Over.Net bo prijave pregledala in do 10. februarja za brezplačen program SlimFit izbrala 2 osebi – 1 žensko in 1 moškega. Program bosta nagrajenca lahko izkoristila konec februarja ali v začetku marca v Termah Šmarješke Toplice.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

Med programom ju bomo dnevno spremljali in na straneh over.net in na družbenih omrežjih poročali o poteku programa.

Znebite se skrbi in odvečnih kilogramov. Prijavite se in osvojite teden brezplačnih počitnic v Termah Šmarješke Toplice. Pohitite, prijave sprejemamo le do 4. februarja 2019.

Naredite prvi korak – prijavite se – in pomagali vam bomo obrniti življenje na bolje.


Sledite nam


RSS Ustavi se!