fbpx

Idilična vožnja z barko za 2 osebi

Izleti, Mesta

Ljubljana je v decembru še posebno lepa. Izkoristite priložnost in doživite praznično vzdušje z ladjice, kjer boste imeli …

Nagradna igra je končana. Nagrajenka je objavljena na Facebook strani.

Ljubljana je v decembru še posebno lepa. Izkoristite priložnost in doživite praznično vzdušje z ladjice, kjer boste imeli najlepši razgled na »najlepše« mesto. Okrepčali se boste z božičnim čajem ob soju prazničnih lučk.

S sodelovanjem v tej nagradni igri, lahko osvojite idilično vožnjo z barko po Ljubljani.

Vse, kar morate storiti je, da na naši uradni Facebook strani v komentar pod novico o tej nagradni igri označite prijatelja ali prijateljico, katero želite povabiti na idilično vožnjo.

Eden od vas bo postal zmagovalec, ki ga bomo razglasili v sredo, 16. decembra 2015. Nagradna igra poteka do 15. 12. 2015.

Pogoje in pravila nagradne igre lahko preberete tu.

 


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.