fbpx

NAGRADNA IGRA – IŠČE SE….

Novice

Nagradna igra!! Iščemo najbolj NENAVADNO/ZANIMIVO IZKUŠNJO iz potovanj, popotovanj ali izletov. Najbolj nenavadno izkušnjo po izboru bralcev foruma Travel over net, bomo nagradili. Kako lahko sodelujem? Zapiši svojo izkušnjo (max 4500 besed) in bralke ter bralce foruma PREPRIČAJ, da je bila tvoja dogodivščina NAJBOLJ NENAVADNA IN ZANIMIVA. Slike, ki bi potrdile verodostojnost napisanega so zaželjene, […]

Nagradna igra!!

Iščemo najbolj NENAVADNO/ZANIMIVO IZKUŠNJO iz potovanj, popotovanj ali izletov. Najbolj nenavadno izkušnjo po izboru bralcev foruma Travel over net, bomo nagradili.

Kako lahko sodelujem?

Zapiši svojo izkušnjo (max 4500 besed) in bralke ter bralce foruma PREPRIČAJ, da je bila tvoja dogodivščina NAJBOLJ NENAVADNA IN ZANIMIVA. Slike, ki bi potrdile verodostojnost napisanega so zaželjene, niso pa pogoj za sodelovanje.

V kolikor se je izkušnja pripetila v času organiziranega potovanja s strani turistične agencije ali druge organizacije, si uredništvo pridržuje pravico, da imena le te ne objavi.

Prispele izkušnje bomo sproti objavljali, vendar glasovanje do določenega datuma ne bo mogoče. Za objavo izkušnje se morate najprej registrirati in nato obiskati rubriko POTOPISI UPORABNIKOV (pod kategorijo DRŽAVE, na levi strani, takoj pod forumi)

NAGRADNA IGRA se PRIČNE v TOREK, 7. oktobra 2008 z zbiranjem in objavljanjem prispevkov.
Zbirali in objavljali jih bomo do NEDELJE, 19. oktobra 2008 in sicer do 24:00 ure.

GLASOVANJE se bo pričelo 20. OKTOBRA 2008 ob 08:00 uri in bo trajalo do 27. OKTOBRA 2008 do 24:00 ure.

Kako lahko glasujem?

Vse prispele dogodivščine bomo objavili združene na enem mestu. Do njih boste prišli preko spletne povezave. Glasovali boste lahko tako, da boste na temo, v kateri bodo objavljne vse dogodivščine, odgovarjali, s pripisom, kateri dogodivščini podarjate svoj glas.

Vse prispele izkušnje bodo objavljene tudi v našem arhivu.

Izkušnja, ki si bo priborila NAJVEČ GLASOV s strani OBISKOVALCEV FORUMA, bo nagrajena s FOTOMONOGRAFIJO: Okrog edinega sveta

Znani slovenski letalec, alpinist in fotograf Matevž Lenarčič se je podal na izjemno vznemirljivo in dih jemajočo pustolovščino. V osemdesetih dneh je preletel severno poloblo. Pot ga je vodila prek evropskega dela Rusije, Kazahstana, Sibirije, Mongolije, Kamčatke, Aljaske, Skalnega gorovja, Labradorja, Grenlandije in Islandije, ter povratka nazaj domov. Fotoaparat je v objektiv ulovil čarobno lepe in skrivnostne pokrajine.

Knjiga Okrog edinega sveta je poleg opisa ekstremne pustolovščine hkrati lahko izjemno darilo, saj pričara fascinacijo na obraz vsakogar, ki jo ima priložnost vzeti v roke.

Napeti potopis Okrog edinega sveta je fotomonografija o ekstremni pustolovščini, ki očara vsakogar.

Veliko prijetnega pisanja in zanimivega branja

edera

P:S Nagrado bo možno prevzeti osebno ali pošti, s plačilom poštnine.

Zahvaljujemo se založbi Didakta, za praktično nagrado.

Podrobnejša pravila nagradne igre >>>


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • [SLIKOVITO] s Tomom Vebrom
  Tom Veber, svobodni umetnik in kulturni delavec pravi: "Izčrpan sem, zmeraj težje najdem ravnovesje med delom in prostim časom. Kot svoboden umetnik je moje delo, in posledično s tem povezan zaslužek, velikokrat podvrženo negotovosti."
 • [SLIKOVITO] z Lidijo Bašič Jančar: Ko imamo vsega dovolj, …
  Ko imamo vsega dovolj, bi se najraje skrili v mišjo luknjo.
 • [SLIKOVITO] z Nomi Hrast
  »Poženem kolo ravnovesja in se poiščem v dnevih, ki prihajajo.« To je misel izpod peresa Andreja H. Štruca, ena izmed mnogih, ki v zadnjih mesecih krasijo Maribor.
 • Ni vsa lokalna hrana ekološka
  Toliko kolikor je ljudi, toliko je različnih načinov prehranjevanja, različnih okusov, različnih odtenkov barv na krožnikih. Nekateri se oskrbujejo s hrano iz slovenskih kmetij, določeni pazijo, da te kmetije hrano pridelujejo na izključno ekološki način. Drugi spet kupujejo hrano v trgovini in posegajo večinoma po predelanih živilih slovenskih blagovnih znamk, tretjim pa je vseeno, od […]
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar – Kako vzljubiti neljuba čustva?
  Vemo, da imajo čustva svoj pomen. Nesmiselno bi bilo, da bi določeno čustvo, ki nam ni ljubo, želeli izničiti. Neljuba čustva nam predstavljajo določeno breme, s katerim težko shajamo. Izziv je morda prav v tem, da poskušamo čustvom ZAUPATI, da vstopajo oz. se pojavijo prav z določenim namenom in da se nikoli ne pojavijo brez […]