fbpx

Nagradna igra Fit družina v Termah Dolenjske Toplice

Novice

  Podarjamo 5-dnevne počitnice – korak v bolj zdravo življenje V središče postavljamo družino in zdrav način življenja. V Termah Dolenjske Toplice so razvili poseben program, imenovan Fit družina, ki ga skupaj z Med.Over.Net podarjajo družini, ki se zaveda, kako pomemben je zdrav način življenja in medsebojna povezanost. Program je osredotočen na zdrav življenjski slog […]

 

Podarjamo 5-dnevne počitnice – korak v bolj zdravo življenje

V središče postavljamo družino in zdrav način življenja.

V Termah Dolenjske Toplice so razvili poseben program, imenovan Fit družina, ki ga skupaj z Med.Over.Net podarjajo družini, ki se zaveda, kako pomemben je zdrav način življenja in medsebojna povezanost. Program je osredotočen na zdrav življenjski slog – gibanje, zdrava prehrana in druženje.Zasnovali so ga priznani strokovnjaki: prehranski svetovalci, fizioterapevti in zdravnik družinske medicine, ki bodo družini predali dragocene napotke.

Zgodba programa Fit družina temelji na ozaveščanju staršev in učenju otrok, kako je v današnjem hitrem času pomemben zdrav način življenja.

Program v vrednosti 778 EUR se izvaja v času šolskih počitnic in z bivanjem vključuje:

 • polnih penzionov (pet obrokov dnevno)
 • Uvodni pregled pri zdravniku
 • Strokovno spremljanje med programom
 • Posvet o prehrani (začetni in zaključni) ter izdelava jedilnika za domov za celo družino, kuharska delavnica
 • Vodena telovadba, fitnes, nordijska hoja, vodna aerobika
 • Animacija (namizni tenis, igrice ob igralih, gumitvist, košarka v vodi, igra krademo zemljo, gnilo jajce, vodeni pohodi za celo družino)
 • Neomejeno kopanje v termalnih bazenih

Želite za pet dni ustaviti korak?

Se želite povezati s svojo družino? Se naučiti, kako (p)ostati Fit družina?

V treh stavkih zapišite, kako vaša družina najraje preživlja skupne trenutke in mogoče boste za malce drugačne počitnice v Termah Dolenjske Toplice izbrani ravno vi.

 

Prijava in več info >>>


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.