fbpx

Nagradna igra Fit družina v Termah Dolenjske Toplice

Novice

  Podarjamo 5-dnevne počitnice – korak v bolj zdravo življenje V središče postavljamo družino in zdrav način življenja. V Termah Dolenjske Toplice so razvili poseben program, imenovan Fit družina, ki ga skupaj z Med.Over.Net podarjajo družini, ki se zaveda, kako pomemben je zdrav način življenja in medsebojna povezanost. Program je osredotočen na zdrav življenjski slog […]

 

Podarjamo 5-dnevne počitnice – korak v bolj zdravo življenje

V središče postavljamo družino in zdrav način življenja.

V Termah Dolenjske Toplice so razvili poseben program, imenovan Fit družina, ki ga skupaj z Med.Over.Net podarjajo družini, ki se zaveda, kako pomemben je zdrav način življenja in medsebojna povezanost. Program je osredotočen na zdrav življenjski slog – gibanje, zdrava prehrana in druženje.Zasnovali so ga priznani strokovnjaki: prehranski svetovalci, fizioterapevti in zdravnik družinske medicine, ki bodo družini predali dragocene napotke.

Zgodba programa Fit družina temelji na ozaveščanju staršev in učenju otrok, kako je v današnjem hitrem času pomemben zdrav način življenja.

Program v vrednosti 778 EUR se izvaja v času šolskih počitnic in z bivanjem vključuje:

  • polnih penzionov (pet obrokov dnevno)
  • Uvodni pregled pri zdravniku
  • Strokovno spremljanje med programom
  • Posvet o prehrani (začetni in zaključni) ter izdelava jedilnika za domov za celo družino, kuharska delavnica
  • Vodena telovadba, fitnes, nordijska hoja, vodna aerobika
  • Animacija (namizni tenis, igrice ob igralih, gumitvist, košarka v vodi, igra krademo zemljo, gnilo jajce, vodeni pohodi za celo družino)
  • Neomejeno kopanje v termalnih bazenih

Želite za pet dni ustaviti korak?

Se želite povezati s svojo družino? Se naučiti, kako (p)ostati Fit družina?

V treh stavkih zapišite, kako vaša družina najraje preživlja skupne trenutke in mogoče boste za malce drugačne počitnice v Termah Dolenjske Toplice izbrani ravno vi.

 

Prijava in več info >>>


Sledite nam


RSS Ustavi se!