fbpx

Najbolj obiskane ponudbe na portalu Na lepše. Po Sloveniji!

Novice

V teku je poletna akcija Na lepše. Po Sloveniji!, kjer lahko Slovenci in tujci najdejo zanimive ponudbe za poletne turistične aktivnosti po Sloveniji. Tokrat objavljamo najbolj obiskane ponudbe – torej tiste, ki so zabeležile največ klikov od meseca maja naprej: Srečen konec tedna Termalni oddih Cestno kolesarjenje in aktivne počitnice 2013; HIT kolesarske počitnice Eslovenia […]

V teku je poletna akcija Na lepše. Po Sloveniji!, kjer lahko Slovenci in tujci najdejo zanimive ponudbe za poletne turistične aktivnosti po Sloveniji.

Tokrat objavljamo najbolj obiskane ponudbe – torej tiste, ki so zabeležile največ klikov od meseca maja naprej:

Srečen konec tedna

Termalni oddih

Cestno kolesarjenje in aktivne počitnice 2013; HIT kolesarske počitnice

Eslovenia Activa con Ekorna viajes

Aktiven poletni oddih v Logarski dolini

Vsi ponudniki turističnih paketov lahko še vedno objavite vašo ponudbo na spletni strani www.slovenia.info/posloveniji, in sicer v sodelovanju s skrbniki v okviru skrbniške mreže STIP*.

V primeru dodatnih vprašanj smo vam z veseljem na voljo na e-naslovu: [email protected].

 

Vir: TTA


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.