fbpx

To soboto največja POLI zabava ob bazenih!

Aktualno, Dogodki, Sprostitev, Toplice

V Termah Ptuj se bo v soboto, 28. julija, odvijala največja POLI termalna zabava.

Zabava je primerna za vse. Polna bo športnih iger in nagradnih izzivov. Lačni boste lahko skočili na Poli pavzo in pojedli Polidog ali dva. Začetek je ob 12.00. Seveda pa lahko pridete prej, se namestite in pripravljeni počakate na Poli pljusk zabave.

Program ob bazenih s Poli promotorji iz Perutnine Ptuj

POLIgon za najmlajše je igra, ki je zasnovana po vzoru igre Človek ne jezi se. Igralne figure so otroci, ki se premikajo po Poli poljih. Na označenih poljih jih čaka lažji izziv, ki ga morajo opraviti, da lahko nadaljujejo pot in osvojijo eno od Poli nagrad. Igra je zabavna, koordinirana s strani Poli promotorjev.

POLI vadba za mlade in mlade po srcu namenjena rekreativnim športnikom, ki prosti čas najraje aktivno preživljajo in radi izboljšujejo svojo fizično kondicijo. Vadbeni prostor je kreativno voden skozi športni POLIgon, ki ga koordinirajo promotorji-vaditelji. Vsak, ki uspešno opravi športni izziv, prejme Poli darilo. Prostor je postavljen ob fitnes opremi v Termalnem parku in se razprostira do vaj v vodi.  

POLIdog okrepčevalnica pri amfuteatru, kjer vam bo s Poli Dogi postregla odlična Poli ekipa.  Na dan dogodka poteka promocijska ponudba: ob nakupu Polidoga, je drugi brezplačen.

POLI počivalnica, kjer je vse rumeno in udobno, vsako uro Poli promotorji-vaditelji nežno popeljejo v sprostilne vaje.

 

Foto: arhiv Terme Ptuj, PP

 


Sledite nam


RSS Ustavi se!