fbpx

Največja knjiga o Butanu

Novice

V Seattleu (ZDA) so za Guinessovo knjigo rekordov predstavili največjo knjigo na svetu z naslovom Butan: Vizualna odiseja po zadnjem himalajskem kraljestvu. Namen projekta je promovirati nenavadno butansko kraljestvo, stisnjeno v himalajskih hribih med Kitajsko in Indijo. Njegov pobudnik je Michael Hawley s tehnološkega inštituta v Massachusettsu, med drugim pa je za podporo pridobil podjetji […]

V Seattleu (ZDA) so za Guinessovo knjigo rekordov predstavili največjo knjigo na svetu z naslovom Butan: Vizualna odiseja po zadnjem himalajskem kraljestvu.

Namen projekta je promovirati nenavadno butansko kraljestvo, stisnjeno v himalajskih hribih med Kitajsko in Indijo. Njegov pobudnik je Michael Hawley s tehnološkega inštituta v Massachusettsu, med drugim pa je za podporo pridobil podjetji Microsoft in Amazon.com. Slednje knjigo prodaja za 10.000 ameriških dolarjev, večina denarja pa naj bi šla za financiranje izobraževalnih programov v Butanu. Knjiga je velika za jedilno mizo, tehta pa 65 kilogramov.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!