fbpx

Največji akvarij jugovzhodne Azije v Bangkoku

Novice

V glavnem mestu Tajske so pred kratkim odprli največji akvarij v jugovzhodni Aziji. Na površini 10.000 kvadratnih metrov je v sedmih sektorjih na ogled okoli 30.000 morskih živali in 400 različnih vrst. V Siam Ocean World so investirali okoli 24 milijonov evrov. V bazenu, ki se razteza v dveh nadstropjih, plavajo prebivalci morij, kot so […]

V glavnem mestu Tajske so pred kratkim odprli največji akvarij v jugovzhodni Aziji. Na površini 10.000 kvadratnih metrov je v sedmih sektorjih na ogled okoli 30.000 morskih živali in 400 različnih vrst. V Siam Ocean World so investirali okoli 24 milijonov evrov. V bazenu, ki se razteza v dveh nadstropjih, plavajo prebivalci morij, kot so na primer tudi redke vrste morskih psov in do 18 kilogramov težki in do štiri metre dolgiraki pajkovci. Že od februarja naprej se lahko pogumni obiskovalci tudi potopijo v bazen akvarija. Vstopnina za odrasle stane devet evrov in okoli šest evrov je vstopnina za otroke. Siam Ocean World je nameščen v najnovejšem nakupovalnem središču Bangkoka Siam Paragon, kjer je poleg 250 trgovin tudi operna hiša, kinoteke, bovling steze, tržnica za gurmane in številne restavracije.
 


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • SLIKOVITO z Nomi Hrast
  Zdi se, da počasi prehajamo nazaj na stare tirnice življenja, pa vendar vsakega izmed nas v mislih spremljajo skrbi in tegobe, ki so povezane s trenutno situacijo.
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar
  Biti zrel v svoji nezrelosti in živeti »nezrelost« takrat, ko je za to čas, je v resnici najbolj zrelo dejanje.
 • Ekološko + lokalno je idealno!
  Na Ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano so pripravili akcijo za ozaveščanje širše slovenske javnosti o lokalni ekološki hrani, o tem, kako je pridelana in predelana ekološka hrana, kaj potrošniku zagotavlja zeleni znak za ekološko živilo, pa tudi o koristnosti zauživanja ekoloških živil in podpori slovenskim (lokalnim) ekološkim pridelovalcem in predelovalcem.
 • [SLIKOVITO z Nomi Hrast]
  Kalejdoskop življenja vrtimo vsak dan. Vedno znova zavrtimo mozaik trenutkov, ki nam sestavijo novo, drugačno sliko.
 • Ti povabiš, Radenska časti!
  Na spletni strani www.zaskupaj.si si zagotovite kupon – račun za pijačo bodo namreč poravnali v Radenski!