fbpx

Največji akvarij jugovzhodne Azije v Bangkoku

Novice

V glavnem mestu Tajske so pred kratkim odprli največji akvarij v jugovzhodni Aziji. Na površini 10.000 kvadratnih metrov je v sedmih sektorjih na ogled okoli 30.000 morskih živali in 400 različnih vrst. V Siam Ocean World so investirali okoli 24 milijonov evrov. V bazenu, ki se razteza v dveh nadstropjih, plavajo prebivalci morij, kot so […]

V glavnem mestu Tajske so pred kratkim odprli največji akvarij v jugovzhodni Aziji. Na površini 10.000 kvadratnih metrov je v sedmih sektorjih na ogled okoli 30.000 morskih živali in 400 različnih vrst. V Siam Ocean World so investirali okoli 24 milijonov evrov. V bazenu, ki se razteza v dveh nadstropjih, plavajo prebivalci morij, kot so na primer tudi redke vrste morskih psov in do 18 kilogramov težki in do štiri metre dolgiraki pajkovci. Že od februarja naprej se lahko pogumni obiskovalci tudi potopijo v bazen akvarija. Vstopnina za odrasle stane devet evrov in okoli šest evrov je vstopnina za otroke. Siam Ocean World je nameščen v najnovejšem nakupovalnem središču Bangkoka Siam Paragon, kjer je poleg 250 trgovin tudi operna hiša, kinoteke, bovling steze, tržnica za gurmane in številne restavracije.
 


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.
 • Zaveza Sloveniji: prostor za odprto komunikacijo
  Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti je podprlo javno pobudo, saj pristna in odprta komunikacija v praksi pomeni pogoje za uresničevanje strateških usmeritev ministrstva in Vlade pri uresničevanju svojih ciljev.