fbpx

Natečaj za fotografijo Blejskega gradu

Novice

Objavljamo pravila in pogoje sodelovanja v foto natečaju UMETNINA ČASA Razpis bo trajal od 6. junija do 29. avgusta 2010. Natečaj poteka po naslednjih pravilih: v njem lahko sodelujejo vsi, ki v času trajanja foto natečaja pošljejo fotografijo na elektronski naslov [email protected] Fotografije morajo biti v elektronski obliki v .jpg formatu. Velikost zapisa naj ne […]

Objavljamo pravila in pogoje sodelovanja v foto natečaju UMETNINA ČASA

Razpis bo trajal od 6. junija do 29. avgusta 2010.

Natečaj poteka po naslednjih pravilih: v njem lahko sodelujejo vsi, ki v času trajanja foto natečaja pošljejo fotografijo na elektronski naslov [email protected]. Fotografije morajo biti v elektronski obliki v .jpg formatu. Velikost zapisa naj ne bo manjša od 1200 pik po dolžini in ne večja od 1500 pik. Posameznik lahko sodeluje v natečaju z največ štirimi fotografijami. Vsak sodelujoči mora navesti naslov fotografije, kje je nastala ter svoje podatke (ime in priimek, naslov, kraj s poštno številko, telefonsko številko, davčno številko). Avtorji poslanih fotografij morajo priložiti tudi izjavo, da dovoljujejo objavo v medijih. Fotografije s pomanjkljivimi podatki ne bodo uvrščene v izbor.


foto: Dokumentacija Dela


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.