fbpx

Nizozemska bo prepovedala nore gobe

Novice

Nizozemska bo prepovedala nore gobe Haag – Nizozemska bo s 1. decembrom prepovedala prodajo in gojenje t.i. norih gob, ki povzročajo halucinacije. Ministrstvo za zdravje namreč meni, da lahko uživanje norih gob vodi v nepredvidljivo in tvegano vedenje. Nore gobe Na Nizozemskem je razpravo o nevarnosti te droge sprožila smrt 17-letne Francozinje, ki je marca […]

Nizozemska bo prepovedala nore gobe

Haag – Nizozemska bo s 1. decembrom prepovedala prodajo in gojenje t.i. norih gob, ki povzročajo halucinacije. Ministrstvo za zdravje namreč meni, da lahko uživanje norih gob vodi v nepredvidljivo in tvegano vedenje.

Nore gobe

Na Nizozemskem je razpravo o nevarnosti te droge sprožila smrt 17-letne Francozinje, ki je marca lani po zaužitju halucinogenih gob skočila z mosta v Amsterdamu….


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.