fbpx

Norveški Stavanger

Novice

Če želite doživeti pravo Norveško, z obilico snega in mrzlimi dnevi ter nočmi, vam ne priporočam, da se odpravite na jug. Tam so tudi zime mile in prijetne. Podobno je tudi v letošnji evropski prestolnici kulture na jugozahodu države. Stavanger ne ponuja zime, zato pa lahko uživate v marsičem drugem. Četrto norveško mesto po velikosti […]

Če želite doživeti pravo Norveško, z obilico snega in mrzlimi dnevi ter nočmi, vam ne priporočam, da se odpravite na jug. Tam so tudi zime mile in prijetne.

Podobno je tudi v letošnji evropski prestolnici kulture na jugozahodu države. Stavanger ne ponuja zime, zato pa lahko uživate v marsičem drugem.

Četrto norveško mesto po velikosti s 171.000 prebivalci se v letu 2008 ponaša s posebnim nazivom. Skupaj z Liverpoolom v Veliki Britaniji je namreč evropska prestolnica kulture.

Siol.net


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • SLIKOVITO z Nomi Hrast
  Zdi se, da počasi prehajamo nazaj na stare tirnice življenja, pa vendar vsakega izmed nas v mislih spremljajo skrbi in tegobe, ki so povezane s trenutno situacijo.
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar
  Biti zrel v svoji nezrelosti in živeti »nezrelost« takrat, ko je za to čas, je v resnici najbolj zrelo dejanje.
 • Ekološko + lokalno je idealno!
  Na Ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano so pripravili akcijo za ozaveščanje širše slovenske javnosti o lokalni ekološki hrani, o tem, kako je pridelana in predelana ekološka hrana, kaj potrošniku zagotavlja zeleni znak za ekološko živilo, pa tudi o koristnosti zauživanja ekoloških živil in podpori slovenskim (lokalnim) ekološkim pridelovalcem in predelovalcem.
 • [SLIKOVITO z Nomi Hrast]
  Kalejdoskop življenja vrtimo vsak dan. Vedno znova zavrtimo mozaik trenutkov, ki nam sestavijo novo, drugačno sliko.
 • Ti povabiš, Radenska časti!
  Na spletni strani www.zaskupaj.si si zagotovite kupon – račun za pijačo bodo namreč poravnali v Radenski!