fbpx

Nova Zelandija: Zaradi finančne krize si vse več ljudi nov dom poišče v garažah

Novice

Auckland – Iz Nove Zelandija poročajo o nenavadnih posledicah globalne krize. Vse več tamkajšnjih prebivalcev se je namreč odločilo, da bodo s stroški varčevali tudi tako, da se bodo iz stanovanj ali hiš preselili v garaže. Slika je simbolična. Za ta nov življenjski korak so se doslej večinoma odločile socialno najbolj ogrožene družine na Novi […]

Auckland – Iz Nove Zelandija poročajo o nenavadnih posledicah globalne krize. Vse več tamkajšnjih prebivalcev se je namreč odločilo, da bodo s stroški varčevali tudi tako, da se bodo iz stanovanj ali hiš preselili v garaže.

Slika je simbolična.

Za ta nov življenjski korak so se doslej večinoma odločile socialno najbolj ogrožene družine na Novi Zelandiji, ki si visokih stroškov najemnin niso mogle več privoščiti….


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • SLIKOVITO z Nomi Hrast
  Zdi se, da počasi prehajamo nazaj na stare tirnice življenja, pa vendar vsakega izmed nas v mislih spremljajo skrbi in tegobe, ki so povezane s trenutno situacijo.
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar
  Biti zrel v svoji nezrelosti in živeti »nezrelost« takrat, ko je za to čas, je v resnici najbolj zrelo dejanje.
 • Ekološko + lokalno je idealno!
  Na Ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano so pripravili akcijo za ozaveščanje širše slovenske javnosti o lokalni ekološki hrani, o tem, kako je pridelana in predelana ekološka hrana, kaj potrošniku zagotavlja zeleni znak za ekološko živilo, pa tudi o koristnosti zauživanja ekoloških živil in podpori slovenskim (lokalnim) ekološkim pridelovalcem in predelovalcem.
 • [SLIKOVITO z Nomi Hrast]
  Kalejdoskop življenja vrtimo vsak dan. Vedno znova zavrtimo mozaik trenutkov, ki nam sestavijo novo, drugačno sliko.
 • Ti povabiš, Radenska časti!
  Na spletni strani www.zaskupaj.si si zagotovite kupon – račun za pijačo bodo namreč poravnali v Radenski!