fbpx

NOVO! Ustvarjanje vsebin in pripovedovanje zgodb

Novice, Zanimivosti

Na DOBA Fakulteti že vrsto let izvajajo študijski program Marketing, družbeni mediji in odnosi z javnostmi, kjer študentje pripravljajo kreativne marketinške ideje, spoznavajo tehnike pripovedovanja zgodb in skozi njih razvijajo kreativnost.

Na DOBA Fakulteti že vrsto let izvajajo študijski program Marketing, družbeni mediji in odnosi z javnostmi, kjer študentje pripravljajo kreativne marketinške ideje, spoznavajo tehnike pripovedovanja zgodb in skozi njih razvijajo kreativnost.

Ker pa gre za področje, ki se bliskovito spreminja, so na fakulteti v letošnjem letu skupaj s strokovnjaki naredili prenovo in ga tako naredili še bolj uporabnega za vse vas, ki delate ali želite delati v marketingu.

Katere novosti so pripravili?

Nevromarketing

Preučevali boste, kako se možgani posameznikov (potrošnikov) odzivajo na komunikacijske kampanje, trženje in marketinške ter prodajne in druge kampanje, blagovne znamke, izdelke, nakupovanje ipd. in kakšno vlogo imajo čustva ter prepričevanje pri tem.

Trendi v digitalnem komuniciranju

S pomočjo praktičnih primerov boste ustvarili lastno digitalno komunikacijsko strategijo ali kampanjo za komuniciranje vas in vašega podjetja s ciljnimi javnostmi.

Ustvarjanje vsebin in pripovedovanje zgodb

Kreativna vsebina in pripovedovanje zgodb sta danes ena izmed najmočnejših orodij v marketingu, da nas potencialne stranke opazijo in prepoznavajo. Pri predmetu boste spoznali različne načine kreativnega pisanja in tako razvijali svoje kreativne sposobnosti.

Preberite več o programu

Delavnice:
• Umetna inteligenca (AI) v marketingu
• Pogovorni marketing: kako lahko s klepetalnimi roboti pridobivamo prodajne kontakte
• Video marketing kot fokus digitalnega marketinga

“V marketingu je zelo pomembno biti v koraku s časom, zato zelo pozorno spremljamo trenutno aktualne trende, kot so pogovorni marketing, video v vseh svojih različnih formah in umetna inteligenca, saj bodo močno vplivali na komunikacijo s kupci.”

Jasna Suhadolc, visokošolska učiteljica in direktorica agencije za digitalno komuniciranje Actuado.

DODATNE INFORMACIJE
Njihov specialist za svetovanje o študiju na DOBA Fakulteti je Marko Babič. Pokličite ga na 02 228 38 53 ali mu pišite na [email protected]

Spoštovani, DA, na DOBA Fakulteti v programu Marketing, družbeni mediji in odnosi z javnostmi študirajo MARKETINGARJI ZA PRIHODNOST, takšni kot jih potrebuje vsaka organizacija in podjetje. Program izvajajo v načinu, ki je najprimernejši za zaposlene, to je v celoti online. Tako boste študirali brez odsotnosti iz dela in brez nepotrebnih poti na predavanja.

Vsem, ki se bodo v študijskem letu 2019/2020 vpisali v študijski program Marketing, družbeni mediji in odnosi z javnostmi, bodo podarili še tri dodatne online delavnice, ki jih bodo za vas izvedli specialisti iz digitalne marketinške agencije Actuado.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se je zadeva že “pozabila”, sem oblečen v to majico prišel k pouku.
  Sem prof. umetnosti na srednji šoli. K nam se je vpisal fant (naj mu bo ime) Jon. Imel je široko paleto prilagoditev zaradi posebnih potreb. Tako je pri mojem predmetu tri mesece, kot zadnja tri leta v OŠ, samo sedel in ni ustvarjal. Nekako mi je le uspelo, da se je le lotil risbe roke. […]
 • Nataša Jeza Kotnik: Hej, Ti, kaj pa sreča?
  Njena velika želja je bila, da bi zjutraj brala. Če vstaneš uro prej in bereš, je to 365 ur dodatnega branja na leto. Če povprečno preberemo knjigo v enem tednu, to pomeni 52 knjig na leto. In se je začelo.
 • Alenka Resinovič REZA: Hej, Ti, kaj pa sreča?
  Ljudje smo socialna bitja in druženja, dotiki, nasmehi in ukvarjanje s tistimi, za katere nam je mar, bi morali biti na prvem mestu. Žal nam je v zadnjem času vse ...
 • “V redu je, vzemi!” – za natečaj
  Pri srcu me je pogrelo, pomahala sem fantu z novimi japonkami, ostalim razdelila še nekaj čokoladic in zapustila vas. Polna. Ljubezni, sreče, upanja.
 • Iza Sia Login: Hej, Ti, kaj pa sreča?
  V tem trenutku bi bila najbolj srečna če bi bili vsi ljudje sposobni aboslutne resnice glede trenutne svetovne situacije (tako mediji, strokovnjaki, politiki, poslovneži in ostali Zemjani) in bi s skupnimi močmi soustvarjali realnost in prihodnost.