fbpx

Novosti na slovenskih smučiščih

Novice

Lani je slovenska smučišča obiskalo 1,6 milijona smučarjev. Kar je zagotovo eden od razlogov, da bodo slovenska smučarska središča novo sezono znova pričakala dobro pripravljena. Smučarska sezona pri nas traja od sredine decembra do sredine marca, ponekod do prvomajskih praznikov (pač odvisno od vremena). Najpomembnejša pridobitev letos je nova sedežnica na Rogli, spet pa bo […]

SmučanjeLani je slovenska smučišča obiskalo 1,6 milijona smučarjev. Kar je zagotovo eden od razlogov, da bodo slovenska smučarska središča novo sezono znova pričakala dobro pripravljena. Smučarska sezona pri nas traja od sredine decembra do sredine marca, ponekod do prvomajskih praznikov (pač odvisno od vremena).

Najpomembnejša pridobitev letos je nova sedežnica na Rogli, spet pa bo začel obratovati rekreacijski center Golte. Žal pa ne bodo ostale iste cene smučarskih vozovnic, ki se bodo povečale v povprečju za 7%. Cena dnevne smučarske vozovnice na Krvavcu bo tako 22 evrov, na Rogli 21,3 evra, v smučarskem centru Cerkno, v Kranjski Gori 21 evrov, na Straži pri Bledu 10,6 evra, na mariborskem Pohorju 21,7 evra, 17,5 evra pa na Kaninu.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!