fbpx

Panika v mošeji: Moški v ženskih oblačilih

Novice

Kairo – V Kairu so aretirali moškega, ker se je preoblečen v ženska oblačila udeležil molitve v ženskem traktu ene od tamkajšnjih mošej. 28-letnik, sicer kristjan, je bil v dolgi široki obleki ter s feredžo čez obraz sicer dobro zamaskiran, vendar so ženske opazile njegove velike čevlje, ki jih je moral ob vstopu sezuti……. Foto: […]

Kairo – V Kairu so aretirali moškega, ker se je preoblečen v ženska oblačila udeležil molitve v ženskem traktu ene od tamkajšnjih mošej.

28-letnik, sicer kristjan, je bil v dolgi široki obleki ter s feredžo čez obraz sicer dobro zamaskiran, vendar so ženske opazile njegove velike čevlje, ki jih je moral ob vstopu sezuti…….

Foto: Reuters 


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • SLIKOVITO z Nomi Hrast
  Zdi se, da počasi prehajamo nazaj na stare tirnice življenja, pa vendar vsakega izmed nas v mislih spremljajo skrbi in tegobe, ki so povezane s trenutno situacijo.
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar
  Biti zrel v svoji nezrelosti in živeti »nezrelost« takrat, ko je za to čas, je v resnici najbolj zrelo dejanje.
 • Ekološko + lokalno je idealno!
  Na Ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano so pripravili akcijo za ozaveščanje širše slovenske javnosti o lokalni ekološki hrani, o tem, kako je pridelana in predelana ekološka hrana, kaj potrošniku zagotavlja zeleni znak za ekološko živilo, pa tudi o koristnosti zauživanja ekoloških živil in podpori slovenskim (lokalnim) ekološkim pridelovalcem in predelovalcem.
 • [SLIKOVITO z Nomi Hrast]
  Kalejdoskop življenja vrtimo vsak dan. Vedno znova zavrtimo mozaik trenutkov, ki nam sestavijo novo, drugačno sliko.
 • Ti povabiš, Radenska časti!
  Na spletni strani www.zaskupaj.si si zagotovite kupon – račun za pijačo bodo namreč poravnali v Radenski!