fbpx

Panika v mošeji: Moški v ženskih oblačilih

Novice

Kairo – V Kairu so aretirali moškega, ker se je preoblečen v ženska oblačila udeležil molitve v ženskem traktu ene od tamkajšnjih mošej. 28-letnik, sicer kristjan, je bil v dolgi široki obleki ter s feredžo čez obraz sicer dobro zamaskiran, vendar so ženske opazile njegove velike čevlje, ki jih je moral ob vstopu sezuti……. Foto: […]

Kairo – V Kairu so aretirali moškega, ker se je preoblečen v ženska oblačila udeležil molitve v ženskem traktu ene od tamkajšnjih mošej.

28-letnik, sicer kristjan, je bil v dolgi široki obleki ter s feredžo čez obraz sicer dobro zamaskiran, vendar so ženske opazile njegove velike čevlje, ki jih je moral ob vstopu sezuti…….

Foto: Reuters 


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.