fbpx

Plavajoči hotel v haaških kanalih

Novice

Hotel Kapsula v Haagu Kaj storiti z odsluženimi zaščitnimi kapsulami, ki so nekoč služile na naftovodu sredi morja? Zakaj jih ne bi spremenili v prenočišče v Haagu? To si je verjetno mislil lastnik kapsul Denis Oudendijk. Kapsule je v prenočišča sprva spremenil za umetniško razstavo leta 2004, nato pa se je odločil, da bo avanturistom, […]

Hotel Kapsula v Haagu

Kaj storiti z odsluženimi zaščitnimi kapsulami, ki so nekoč služile na naftovodu sredi morja? Zakaj jih ne bi spremenili v prenočišče v Haagu?

To si je verjetno mislil lastnik kapsul Denis Oudendijk. Kapsule je v prenočišča sprva spremenil za umetniško razstavo leta 2004, nato pa se je odločil, da bo avanturistom, ki so naveličani spanja v tradicionalnih hotelih, osem kapsul še naprej nudil kot možnost alternativne prenočitve. Podobne hotele Oudendijk načrtuje še v Amsterdamu in Nantesu v Franciji…..

Pozor: ko izstopate iz “hotela” pazite, da ne padete v vodo!


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko gozd zapolni praznino
  Poslušam, ko ne vem, kam. In grem tja, kjer je moja duša doma. Vprašam in slišim. In vem, kaj mi povedati ima, narava. Znova in znova. Pojdi v gozd. Bodi, kot da nisi nič. Šele prazen lahko postaneš spet poln in šele praznina naredi prostor zate, pravega tebe.
 • Obstaja naravni talent za komunikacijo ali se tega naučimo?
  Komuniciranje je del našega vsakdana. Ne moremo ne komunicirati. Vse, kar počnemo, je komunikacija.
 • Alarm in srčni reset
  Kip sem. Okamenela. Kaj se dogaja?! Ne morem se premikati! Kot bi bila ujeta pod največjo skalo, kar sem jih kdaj videla. Sanjam z odprtimi očmi? Ne, tu sem, budna, a brez moči.
 • Skozi oči življenja
  Budilka me kljub močnemu zvonjenju ni več spravila iz postelje. Glava je delala na polno, ampak telo ni več ubogalo, ni več delalo. Kapitulirala sem.
 • Kaj vse sem zaradi ne ljubezni in pretepanja doživel
  Moje življenje v otroštvu je bilo, kot je povedal psihoterapevt, povsem uničeno.