fbpx

Po navdih za aktivni oddih na sejem Alpe-Adria: 30. januar-2. februar, Gospodarsko razstavišče

Novice

Ste tudi vi med tistimi, ki zgrabi vsako priložnost za skok v naravo? Aktivno v zasneženih pokrajinah, s kolesom po kolovozih in lokalnih cestah, s pohodnimi palicami in nahrbtnikom navkreber, ob vodi in v njej na vesla ali z desko?

V zavetju šotora, počitniške hišice ali v domu na štirih kolesih? Potem je tudi za vas 30. sejem Alpe-Adria za aktivni, zeleni turizem prava pobuda. Spoznajte destinacije s pristnimi doživetji in bogato lokalno turistično ponudbo. Odkrijte skrite kotičke Slovenije, Zamejstva in turistično ponudbo destinacij iz nekdanje Jugoslavije.


Novost letošnjega sejma sta kamping in karavaning. Spoznajte prednosti svobode gibanja, ponudnike tovrstnih storitev – od nakupa do najema. Vabljeni po inovativne in sveže ideje za preživljanje prostega časa ob robu gozda, v bližini rek, jezer ali ob morju.

Smučarska zveza, Pokal Slovenski Maraton & smučarsko tekaške destinacije, se letos predstavlja s smučarskimi tekaškimi destinacijami, ki z organizacijo dogodkov in urejanjem prog skrbijo za promocijo rekreativnega smučarskega teka. Pripravite se na tek z nami! Popoldne vam bomo na sejmu pokazali, kako se pripravlja smuči za tek.

Bi okušali specialitete s področij, kot so Pijača, Kava, Slaščičarstvo, Pekarstvo, Sladoled in Vino? Z eno vstopnico je mogoče obiskati še Sejme Okusov: GASTexpo.

Nagrado Jakob 2019 na temo Nove trajnostne oblike lovskega in ribiškega turizma ter opazovanja divjih živali v njihovih naravnih okoljih je prejme projekt Nepozabni dan v ribogojnici Fonda podjetja Fonda.si d.o.o. iz Portoroža. Spoznajte njihovo trajnostno zgodbo na sejmu in/ali jih obiščite v Piranskem zalivu.

Odpiralni čas:
sreda – sobota
10.00 – 19.00

Ugodnosti:
• Z eno vstopnico na dva sejma!
• Brezplačen sejemski katalog – Oddih s številnimi koristnimi informacijami s področja turizma
Cenejša vstopnica za številne člane klubov in društev

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

www.alpeadria.si


Sledite nam


RSS Ustavi se!