fbpx

Po nove poslovne priložnosti v Zagreb

Aktualno, Dogodki

Samo klik in ste že peljete z nami, novim priložnostim naproti. Nikoli ne veste, kaj vas čaka tam, kjer še nikoli niste bile.

Prodaja in mreženje sta dve najbolj pomembni besedi v poslu. Zakaj? Ker je pomembno, da imamo dober produkt ali storitev, da imamo priložnost ponudbe na trgu in vedno je lažje, če lahko s potencialnimi strankami sklenemo osebni kontakt.

Vse pogosteje pa se v podjetništvu srečujemo tudi z vprašanji, kot: »Kako in na kakšen način lahko s svojo storitvijo ali produktom prodremo na tuje trge«?

V sklopu dogodka 500 podjetnic se ves čas trudimo, da podjetnicam nudimo čim več uporabnih vsebin, ki jim pridejo prav pri njihovem delu in poslu. Največji pomen oz. poudarek na naših dogodkih damo ravno mreženju. Zavedamo se, kako pomembna so povezovanja in združevanje podjetnic v poslu, ki ga opravljajo.

Vsako leto se ravno zaradi tega, v sklopu dogodka, povežemo z različnimi društvi/zavodi. Tako smo storile tudi tokrat in se povezale z dvemi hrvaškimi društvi ter se dogovorile za skupen dogodek. Prvo je društvo Krug, ki je bilo ustanovljeno pred 18. leti, deluje preko 12. podružnic po vsej Hrvaški in ima preko 300 aktivnih članic. Drugo pa društvo Women in Adria, ki je brand za ambiciozne ženske – podjetnice, ki želijo doseči uspešno kariero.

Dogodek je bil sprva načrtovan v decembru. Zaradi velikega povpraševanja s strani hrvaških in slovenskih podjetnic, je dogodek prestav na januar. Tako vam bomo zagotovile še uspešnejše mreženje, z večjim številom hrvaških podjetnic, kar bo v obojestransko korist.

zagreb_500podjetnic

Zaradi rastočega števila prijav, bomo januarja najele tudi večji avtobus. Zato vam priporočamo, da se na dogodek odpravite z nami (cena je ista ne glede ali greste z avtobusom ali z lastnim prevozom), saj boste že na avtobusu imele možnost, da se predstavite ostalim podjetnicam. Tako bomo v Zagreb prišle povezane med seboj in prenesle to dobro energijo tudi naprej.

Srečanje podjetnic bo v torek, 26. 1. 2016, od 10.00 do 13.00 v Zagrebu

Program srečanja:

8.00 – 10.00 – odhod iz Ljubljane in prihod v Zagreb

10.00 – 10.30 – dobrodošlica in kavica

  1. 30 – 10.40 – uvodni pozdrav predstavnice Kruga

10.40 – 11.10 – predavanje uspešne podjetnice iz Zagreba

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

  1. 10 – 13.00 – organizirano mreženje ob kosilu

13.00 – predviden odhod v Ljubljano

 

Kotizacija za dogodek je 49€ + ddv.

Zaradi zahtevnosti organiziranega prevoza vas prosimo za čimprejšnjo prijavo, saj je število udeleženk omejeno. Prijave zbiramo do 15. 1. 2016.

Samo KLIK>> in ste že peljete z nami, novim priložnostim naproti. Nikoli ne veste, kaj vas čaka tam, kjer še nikoli niste bile.

Nikoli ne veste, kaj vas čaka tam, kjer še niste bile.


Sledite nam


RSS Ustavi se!