fbpx

Poletje v Celju – knežjem mestu

Novice

V poletnem času Mestna občina Celje že enajst let pripravlja prireditve pod skupnim naslovom Poletje v Celju – knežjem mestu. Prireditve nagovarjajo široko publiko, dogajajo se na različnih prizoriščih v starem delu mesta, po vsebini ponujajo pestrost od klasično zasnovanih do popularnih izvedb domačih in tujih izvajalcev, prednost pri izboru pa imajo predvsem avtorski projekti. […]

V poletnem času Mestna občina Celje že enajst let pripravlja prireditve pod skupnim naslovom Poletje v Celju – knežjem mestu. Prireditve nagovarjajo široko publiko, dogajajo se na različnih prizoriščih v starem delu mesta, po vsebini ponujajo pestrost od klasično zasnovanih do popularnih izvedb domačih in tujih izvajalcev, prednost pri izboru pa imajo predvsem avtorski projekti.
Poletje v Celju se razvija iz leta v leto, tako da je v njegovem okviru potekalo že 55 prireditev, ki si jih je ogledalo 10.000 obiskovalcev.
Prizorišče ob Vodnem stolpu v starem mestnem jedru, opremljeno z velikim prireditvenim odrom in montažnimi tribunami, bo z leti gotovo postalo priljubljeno poletno zbirališče. Poletje v Celju – knežjem mestu doseže vrhunec s prireditvijo Pod zvezdami Celjanom na Starem gradu, ki vsako leto v to idilično okolje privabi več kot tri tisoč meščanov in njihovih gostov.
 
 
Poletje v Celju – knežjem mestu (poletne prireditve)
Organizator : Zavod za kulturne prireditve in turizem Celeia Celje
Datum začetka : 20.6.2007
Datum zaključka : 1.9.2007
Prizorišče : Celje

Krekov trg 3
3000 Celje
Telefon:
03 426 51 56,
042 87 930
Faks:
042 87 931
e-mail:
[email protected]


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.