fbpx

Ponovno v Termah 3000 in s kar 3000 obiskovalci!

Novice

Moravske Toplice so letošnje poletje že obiskali, vendar animacijski tim Term 3000 ne počiva, tokrat so obiskali, z zvezdami posuto, Poletno noč …  (13.08.’05) POLETNA NOČEkipa Dobro jutro, Slovenija! se je letos v okviru akcije Slovensko naj kopališče 2005, že drugič odpravila v Moravske Toplice, kjer je v Termah 3000 obiskala z zvezdami posuto, največjo […]

Moravske Toplice so letošnje poletje že obiskali, vendar animacijski tim Term 3000 ne počiva, tokrat so obiskali, z zvezdami posuto, Poletno noč …  (13.08.’05)

POLETNA NOČ
Ekipa Dobro jutro, Slovenija! se je letos v okviru akcije Slovensko naj kopališče 2005, že drugič odpravila v Moravske Toplice, kjer je v Termah 3000 obiskala z zvezdami posuto, največjo zabavno poletno prireditev v Pomurju, Poletno noč.
Da je bila res z zvezdami posuta, so poskrbeli tako domači kot tuji estradniki. Nastopili so Saša Lendero, Maja Blagdan, Werner, Fredi Miler in Ansambel Štrk ali kot pravijo tam gori le korak preko Mure, znanilkam Pomurja – štorkljam. Za dodatno ogreto ozračje preko celega dne, je poskrbela še skupina plesalcev, naravnost iz vroče Brazilije!

Pogled v nebo in na termometer, bi vas v minulih dneh zagotovo odvrnila od misli na vroče poletne dni, možganov na off ter ležanje na travi. Vendar v Termah 3000 temu ni tako – za vse, ki se odpravijo na poletni oddih v Moravske Toplice, le-tega tudi dobijo. Obilo toplih sončnih žarkov, obilo sprostitve in seveda obilo zabave!

Milan Grah, marketing Term 3000: “Za letošnje poletje smo pripravili nekaj zelo ugodnih ponudb, trenutno aktualna je ponudba Vsaka druga oseba za 50% cene in je namenjena predvsem parom, ki bi radi preživeli sprostitev v naših Termah. Sicer je letos obisk naših zunanjih bazenskih površin odvisen predvsem od vremena, čeprav pa imajo naše Terme 3000 veliko pokritih bazenskih površin, zato niti ne moremo trditi, da imamo slab obisk navkljub nekoliko muhastemu vremenu. Naši gostje pri nas najdejo obilico bazenov z naravno termalno vodo, za otroke pa imamo male bazene in tobogane, vsekakor jim ne bo dolgčas.”

KULINARIČNA PONUDBA

Sledite nam

OznakeV Termah 3000 imajo za obiskovalce tudi posebno kulinarično ponudbo, ki prihaja izpod rok kuharskega mojstra g. Kozarja, dobitnika dveh medalj na mednarodni kuharski olimpijadi! Svojo ponudbo prilagodijo trenutnemu dogajanju, tako so prav posebej na dan animacije s plesalci iz Brazilije, pripravili vrsto brazilskih specialitet in osvežujočih koktejlov.


Sledite nam


RSS Ustavi se!