fbpx

Da bo potovanje še lepše

Potovanja

Eden boljših delov potovanja je srečevanje novih ljudi, ki so drugačni od nas samih.

Ne glede na to ali boste preleteli polovico zemeljske oble ali skočili le na kratek vikend oddih, preberite spodnji seznam in postanite še prijetnejši (so)potnik.

najan: “Predvsem preverite kaj lahko imate v ročni prtljagi kajti varnostna pravila so zelo stroga! Torej potne liste, telefone in fotoaparate imate lahko v ročni prtljagi – opozoril bi samo, da morajo biti telefoni med letom zaradi varnosti popolnoma izključeni, vendar to vam bo omenilo tudi kabinsko osebje v varnostnih informacija, ki vam jih bodo demonstrirali (pri nekaterih družbah imajo na letalih, ki imajo tv varnostni film).”

# Bodimo prijazni (do vseh)

Morda se nam mudi, imamo zamudo ali slab dan in hitro se lahko zgodi, da nakopičen stres zlijemo na najbližjo osebo. Če menimo, da smo upravičeni do kričanja na letalsko osebje, ne pozabimo, da ti opravljajo svoje delo.

Eden boljših delov potovanja je srečevanje novih ljudi, ki so drugačni od nas samih. Ne sodimo drugih, ki imajo drugačne vrednote, poglede ali način življenja od našega. Vzemimo jih kot novo izkušnjo in ne kot predmet debate ali obsojanja.


Sledite nam


RSS Ustavi se!