fbpx

Praznujemo zaupanje

D.ecembrska

Prazniki so čas povezovanja in druženja. Najlepše pa je praznovati v družbi tistih, ki nam stojijo ob strani vsak dan.

Lidl Slovenija se letos v praznike vrti s komunikacijsko platformo »praznujemo zaupanje«. Z njo se kupcem zahvaljuje za vsakodnevno izbiro in zaupanje.

Življenje je vrtiljak

V TV oglasu, ki nas ob iskrivo elegantnem ritmu brezčasne slovenske popevke »Življenje je vrtiljak« nežno zaziba v praznično vzdušje topline in bližine, se zlagoma razkriva zgodba tesno povezane skupnosti, v kateri se vse vrti okrog zaupanja.

Zaupanje

Zaupanje nas veseli, zabava, greje, zbližuje in povezuje. Je ena najpomembnejših sestavin medsebojnih odnosov in vedno tudi razlog za praznovanje. Z vsemi, ki jim najbolj zaupamo, da bogatijo naš vsakdan in s katerimi delimo najlepše trenutke na vrtiljaku življenja.

Najboljše lahko ustvarimo le s skupnimi močmi in vztrajnim prizadevanjem za dobro

Da bo v prazničnem času še več takih trenutkov, ki nas zbližujejo v občutku medsebojne povezanosti in zaupanja, je pomembno slediti zavedanju, ki ga v Lidlu ohranjamo vsak dan. Najboljše lahko ustvarimo le s skupnimi močmi in vztrajnim prizadevanjem za dobro.

Ker je resnično vredno praznovati le tisto, kar je dobro za vse, bomo tudi tokrat z donacijo od prodaje izdelkov Deluxe že 7. leto zapored namenili sredstva URI Soča.

Sledite nam

Oznake

https://www.youtube.com/watch?v=F4LC56B92Wo

Sledite nam


RSS Ustavi se!