fbpx

Preskus pohodne obutve

Novice

Preizkusili smo 17 parov čevljev različnih kategorij Letošnji junij bi bil primeren za osvežitev: kaj če bi, glede na vreme, letos morda za spremembo imeli preizkus gumijastih škornjev? Od elegantnih polvisokih za namočene mestne ulice do ribiških za skrajne razmere v naravi … Šalo na stran, za obupavanje je še prezgodaj, saj bo letošnje poletje […]

Preizkusili smo 17 parov čevljev različnih kategorij

Letošnji junij bi bil primeren za osvežitev: kaj če bi, glede na vreme, letos morda za spremembo imeli preizkus gumijastih škornjev? Od elegantnih polvisokih za namočene mestne ulice do ribiških za skrajne razmere v naravi … Šalo na stran, za obupavanje je še prezgodaj, saj bo letošnje poletje menda spet vroče. Morda res, predolgo pa vsekakor ne bo, vsaj ne za tiste, ki ga bomo večji ali manjši del preživeli na počitnicah. Tudi na ta prijetnejši letni čas se je treba nekako pripraviti in obutev je za preživljanje prostega časa v naravi vsekakor pomembna…


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.
 • Zaveza Sloveniji: prostor za odprto komunikacijo
  Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti je podprlo javno pobudo, saj pristna in odprta komunikacija v praksi pomeni pogoje za uresničevanje strateških usmeritev ministrstva in Vlade pri uresničevanju svojih ciljev.
 • Kako utišati glas notranjega kritika
  Vsi imamo notranjega kritika. To je glas znotraj nas, ki nam šepeta, da nismo dovolj pametni, močni, sposobni, talentirani, privlačni, izobraženi. S tem prebuja dvom in nezaupanje v naše moči in sposobnosti. Del nas je prepričan, da nas ta glas varuje, zato mu verjamemo. Vendar notranjega kritika lahko tudi utišamo!