fbpx

Prijavi se na BREZPLAČNO MALO ŠOLO SMUČANJA

Novice

Če smo vas že v preteklih dneh vabili k glasovanju za “Slovensko naj smučišče 2006/07” pa vas tokrat pozivamo še k prijavi na BREZPLAČNO MALO ŠOLO SMUČANJA radijske oddaje “Dobro jutro, Slovenija” za vse generacije, ki jo bomo izvajali v sodelovanju z demonstratorji Združenja učiteljev in trenerjev smučanja – ZUTS!   Na  SPLETNI PRIJAVNICI  10 […]

Če smo vas že v preteklih dneh vabili k glasovanju za “Slovensko naj smučišče 2006/07” pa vas tokrat pozivamo še k prijavi na BREZPLAČNO MALO ŠOLO SMUČANJA radijske oddaje “Dobro jutro, Slovenija” za vse generacije, ki jo bomo izvajali v sodelovanju z demonstratorji Združenja učiteljev in trenerjev smučanja – ZUTS!

 

Na  SPLETNI PRIJAVNICI  10 terminov, kjer bo potekala “mala šola smučanja”, tokrat pa bomo kot novost v primerjavi s predhodnimi sezonami, z zbiranjem prijav pričeli v začetku akcije! Do 20. decembra 2006, torej le tri dni pred prvo šolo smučanja, boste imeli čas da se prijavite na enega izmed navedenih terminov in lokacij, ki ustrezata vašemu znanju smučanja. Prosimo da upoštevate navedeno zahtevnost smučanja, saj se bo glede na tega oblikoval tudi krajši tečaj smučanja na samem terenu.

Glede na število prijav za posamezne termine bomo izbrali do 5 smučarjev ter jih o udeležbi na mali šoli smučanja predhodno obvestili po e-pošti. Prosimo, da svojo udeležbo POTRDITE s povratnim sporočilom – do največ 5 dni po prejetju vabila! Vse nadaljne podatke o zbirnem mestu prejmete po potrditvi, bodisi po e-pošti ali telefonu!

 

 

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

Vabljeni v malo šolo smučanja “Dobro jutro, Slovenija”!


Sledite nam


RSS Ustavi se!