fbpx

Prva Adidas Terrex POP UP trgovina pri nas

Aktivnosti, Aktualno, Kampiranje, glamping, Pohodništvo in gore

V ljubljanskem nakupovalnem središču Citypark se je za en mesec odprla adidas Terrex POP UP trgovina, ki ponuja pester izbor oblačil in opreme za športe na prostem.

Svežo kolekcijo so predstavili outdoor navdušenci, ki blagovno znamko adidas Terrex že več let uspešno preizkušajo na razgibanih terenih po Sloveniji in tujini. adidasova POP UP trgovina bo v Cityparku odprta do 15. oktobra.

Adidas Terrex je v ljubljanskem Cityparku v sodelovanju s Tomas Sportom odprl prvo POP UP trgovino pri nas, ki prinaša edinstveno izkušnjo fizičnega in spletnega prostora. POP UP trgovina obiskovalcem ponuja neposredno interakcijo s priljubljeno blagovno znamko in najboljšo izbiro Terrex opreme v Sloveniji.

Na uradni otvoritvi POP UP trgovine so najbolj priljubljeni outdoor digitalni vplivneži predstavili svoje najljubše adidas Terrex kose, ki jih bodo nosili v jesensko-zimskem času. Z obiskovalci so delili svoje gorske podvige in pomembne preizkušnje ter ob tem izpostavili pomen ustrezne opreme, ki nas obvaruje, ne glede na teren in vremenske razmere.

Z vrhunsko adidas Terrex opremo, izdelano s pomočjo pametne tehnologije, boste vsi pohodniki, tekači, plezalci, kolesarji in ostali outdoor navdušenci lažje presegali osebne cilje. Lahkotna oprema je izredno učinkovita, saj ščiti pred vetrom, vlago in ostalimi vremenskimi razmerami, prav tako pa omogoča neovirano ter svobodno gibanje na prostem.

POP UP trgovina bo v Cityparku odprta mesec dni, od 15. septembra do 15. oktobra. Pri tem pa bo vsak nakup nad 50 evrov nagrajen s posebnim darilom za outdoor navdušence.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • [SLIKOVITO] s Tomom Vebrom
  Tom Veber, svobodni umetnik in kulturni delavec pravi: "Izčrpan sem, zmeraj težje najdem ravnovesje med delom in prostim časom. Kot svoboden umetnik je moje delo, in posledično s tem povezan zaslužek, velikokrat podvrženo negotovosti."
 • [SLIKOVITO] z Lidijo Bašič Jančar: Ko imamo vsega dovolj, …
  Ko imamo vsega dovolj, bi se najraje skrili v mišjo luknjo.
 • [SLIKOVITO] z Nomi Hrast
  »Poženem kolo ravnovesja in se poiščem v dnevih, ki prihajajo.« To je misel izpod peresa Andreja H. Štruca, ena izmed mnogih, ki v zadnjih mesecih krasijo Maribor.
 • Ni vsa lokalna hrana ekološka
  Toliko kolikor je ljudi, toliko je različnih načinov prehranjevanja, različnih okusov, različnih odtenkov barv na krožnikih. Nekateri se oskrbujejo s hrano iz slovenskih kmetij, določeni pazijo, da te kmetije hrano pridelujejo na izključno ekološki način. Drugi spet kupujejo hrano v trgovini in posegajo večinoma po predelanih živilih slovenskih blagovnih znamk, tretjim pa je vseeno, od […]
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar – Kako vzljubiti neljuba čustva?
  Vemo, da imajo čustva svoj pomen. Nesmiselno bi bilo, da bi določeno čustvo, ki nam ni ljubo, želeli izničiti. Neljuba čustva nam predstavljajo določeno breme, s katerim težko shajamo. Izziv je morda prav v tem, da poskušamo čustvom ZAUPATI, da vstopajo oz. se pojavijo prav z določenim namenom in da se nikoli ne pojavijo brez […]