fbpx

Ravnanja, s katerimi spravljamo stevardese ob živce

Potovanja

In ob katerih osebje zavija z očmi.

# Takoj želite naročiti

Po tem, ko ste se udobno namestili v sedež, želite naročiti pijačo, pri tem pa pozabljate, da imajo stevardese ravno takrat največ dela s pregledovanjem vozovnic in usmerjanjem potnikov.

# Ne pripnete se

Stevardeso boste spravili v nejevoljo, če boste ignorirali opozorilo, da se je potrebno pripeti in vas bo morala na to še vsaj enkrat opozoriti.

ne bi: “Jaz sem parkrat letela s tamalima in nimam noben posebne želje tega ponavljat, dokler ne bosta dovolj stara, da bosta lahko gledala risanke ali filme. Enkrat smo sedeli čist na sredini letala, mali je bil takrat star dve leti in se ni mogel namestiti za spanje na sedežu. posledično sem ga imela v naročju dobrih pet ur.”

# Na toaleto ob nepravem času

Na toaleto se odpravite v trenutku, ko se na hodniku pojavi stevardesa z vozičkom s hrano. Če se boste želeli prebiti mimo nje, boste povzročili velik prometni kaos.

# Stalno se pritožujete

Motijo vas slaba ponudba na letalu, premalo prostora za noge in zamuda vašega letala, s čimer stevardese nimajo popolnoma nič.

Vir fotografij: Pixabay, Stockpholio


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • [SLIKOVITO] s Tomom Vebrom
  Tom Veber, svobodni umetnik in kulturni delavec pravi: "Izčrpan sem, zmeraj težje najdem ravnovesje med delom in prostim časom. Kot svoboden umetnik je moje delo, in posledično s tem povezan zaslužek, velikokrat podvrženo negotovosti."
 • [SLIKOVITO] z Lidijo Bašič Jančar: Ko imamo vsega dovolj, …
  Ko imamo vsega dovolj, bi se najraje skrili v mišjo luknjo.
 • [SLIKOVITO] z Nomi Hrast
  »Poženem kolo ravnovesja in se poiščem v dnevih, ki prihajajo.« To je misel izpod peresa Andreja H. Štruca, ena izmed mnogih, ki v zadnjih mesecih krasijo Maribor.
 • Ni vsa lokalna hrana ekološka
  Toliko kolikor je ljudi, toliko je različnih načinov prehranjevanja, različnih okusov, različnih odtenkov barv na krožnikih. Nekateri se oskrbujejo s hrano iz slovenskih kmetij, določeni pazijo, da te kmetije hrano pridelujejo na izključno ekološki način. Drugi spet kupujejo hrano v trgovini in posegajo večinoma po predelanih živilih slovenskih blagovnih znamk, tretjim pa je vseeno, od […]
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar – Kako vzljubiti neljuba čustva?
  Vemo, da imajo čustva svoj pomen. Nesmiselno bi bilo, da bi določeno čustvo, ki nam ni ljubo, želeli izničiti. Neljuba čustva nam predstavljajo določeno breme, s katerim težko shajamo. Izziv je morda prav v tem, da poskušamo čustvom ZAUPATI, da vstopajo oz. se pojavijo prav z določenim namenom in da se nikoli ne pojavijo brez […]