fbpx

Razkošje pod vodo z desetimi zvezdicami

Novice

Dubaj – Za noč 4.750 evrov Dubaj je znan (tudi) po spektakularnih zgradbah in hotelih, ki jemljejo dih. Obeta se nam še eden – pod vodo in z desetimi zvezdicami. Nemški arhitekt Joachim Hauser je navdih za projekt Hydropolis dobil kje drugje kot v romanu Julesa Verna 20.000 milj pod morjem. Gradnja kompleksa z 220 […]

Dubaj – Za noč 4.750 evrov

Dubaj je znan (tudi) po spektakularnih zgradbah in hotelih, ki jemljejo dih. Obeta se nam še eden – pod vodo in z desetimi zvezdicami.

Nemški arhitekt Joachim Hauser je navdih za projekt Hydropolis dobil kje drugje kot v romanu Julesa Verna 20.000 milj pod morjem. Gradnja kompleksa z 220 sobami bo zasebne investitorje stala okoli 455 milijonov evrov. Hotel bo razdeljen na tri dele: vhod, ki bo velik okoli 30.000 kvadratnih metrov, tunel, ki bo povezoval vhod in hotel ter podvodnega kompleksa, ki se bo raztezal na 75.000 kvadratnih metrih…

 


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko gozd zapolni praznino
  Poslušam, ko ne vem, kam. In grem tja, kjer je moja duša doma. Vprašam in slišim. In vem, kaj mi povedati ima, narava. Znova in znova. Pojdi v gozd. Bodi, kot da nisi nič. Šele prazen lahko postaneš spet poln in šele praznina naredi prostor zate, pravega tebe.
 • Obstaja naravni talent za komunikacijo ali se tega naučimo?
  Komuniciranje je del našega vsakdana. Ne moremo ne komunicirati. Vse, kar počnemo, je komunikacija.
 • Alarm in srčni reset
  Kip sem. Okamenela. Kaj se dogaja?! Ne morem se premikati! Kot bi bila ujeta pod največjo skalo, kar sem jih kdaj videla. Sanjam z odprtimi očmi? Ne, tu sem, budna, a brez moči.
 • Skozi oči življenja
  Budilka me kljub močnemu zvonjenju ni več spravila iz postelje. Glava je delala na polno, ampak telo ni več ubogalo, ni več delalo. Kapitulirala sem.
 • Kaj vse sem zaradi ne ljubezni in pretepanja doživel
  Moje življenje v otroštvu je bilo, kot je povedal psihoterapevt, povsem uničeno.