fbpx

Razkošje pod vodo z desetimi zvezdicami

Novice

Dubaj – Za noč 4.750 evrov Dubaj je znan (tudi) po spektakularnih zgradbah in hotelih, ki jemljejo dih. Obeta se nam še eden – pod vodo in z desetimi zvezdicami. Nemški arhitekt Joachim Hauser je navdih za projekt Hydropolis dobil kje drugje kot v romanu Julesa Verna 20.000 milj pod morjem. Gradnja kompleksa z 220 […]

Dubaj – Za noč 4.750 evrov

Dubaj je znan (tudi) po spektakularnih zgradbah in hotelih, ki jemljejo dih. Obeta se nam še eden – pod vodo in z desetimi zvezdicami.

Nemški arhitekt Joachim Hauser je navdih za projekt Hydropolis dobil kje drugje kot v romanu Julesa Verna 20.000 milj pod morjem. Gradnja kompleksa z 220 sobami bo zasebne investitorje stala okoli 455 milijonov evrov. Hotel bo razdeljen na tri dele: vhod, ki bo velik okoli 30.000 kvadratnih metrov, tunel, ki bo povezoval vhod in hotel ter podvodnega kompleksa, ki se bo raztezal na 75.000 kvadratnih metrih…

 


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • SLIKOVITO z Nomi Hrast
  Zdi se, da počasi prehajamo nazaj na stare tirnice življenja, pa vendar vsakega izmed nas v mislih spremljajo skrbi in tegobe, ki so povezane s trenutno situacijo.
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar
  Biti zrel v svoji nezrelosti in živeti »nezrelost« takrat, ko je za to čas, je v resnici najbolj zrelo dejanje.
 • Ekološko + lokalno je idealno!
  Na Ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano so pripravili akcijo za ozaveščanje širše slovenske javnosti o lokalni ekološki hrani, o tem, kako je pridelana in predelana ekološka hrana, kaj potrošniku zagotavlja zeleni znak za ekološko živilo, pa tudi o koristnosti zauživanja ekoloških živil in podpori slovenskim (lokalnim) ekološkim pridelovalcem in predelovalcem.
 • [SLIKOVITO z Nomi Hrast]
  Kalejdoskop življenja vrtimo vsak dan. Vedno znova zavrtimo mozaik trenutkov, ki nam sestavijo novo, drugačno sliko.
 • Ti povabiš, Radenska časti!
  Na spletni strani www.zaskupaj.si si zagotovite kupon – račun za pijačo bodo namreč poravnali v Radenski!