fbpx

Sanjska služba: Zaslužite skoraj 80 tisoč evrov z opazovanjem kitov in potapljanjem na čudovitem otoku

Novice

Sydney – Državna turistična organizacija v Avstraliji namreč išče nekoga, ki bi pazil na osamljen otok. Pripravljeni so plačati skoraj 80 tisoč evrov za nekoga, ki bo pol leta delal po dvanajst ur na mesec ter opravljal razne obveznosti, kot so hranjenje želv, opazovanje kitov in pobiranje pošte na osamljenem otoku. Prijave sprejemajo do 22. […]

Sydney – Državna turistična organizacija v Avstraliji namreč išče nekoga, ki bi pazil na osamljen otok. Pripravljeni so plačati skoraj 80 tisoč evrov za nekoga, ki bo pol leta delal po dvanajst ur na mesec ter opravljal razne obveznosti, kot so hranjenje želv, opazovanje kitov in pobiranje pošte na osamljenem otoku. Prijave sprejemajo do 22. februarja, prijavi morate priložiti minuto dolg video z opisom razlogov, zakaj želite biti izbrani ravno vi.

Pogled z balkona trisobne vile, v kateri bo prebival nov skrbnik otoka.

Foto: Daily Mail

Za delo ne potrebujete izobrazbe, le dobro znanje plavanja in ljubezen do šnorkljanja, potapljanja in drugih vodnih športov. Prednost pri izbiri imajo tisti, ki uživajo v naravi ter tekoče govorijo in pišejo angleško.

Kandidat, ki bo na razgovoru uspešen, bo na otoku demonstriral “avanturistično obnašanje”, ki mora vsebovati pripravljenost za učenje novih stvari. Izbranec bo tedensko poročal iz bloga ter delal foto in video dnevnik. Njegove obveznosti so tudi poročal turistični organizaciji in dajanje intervjujev za medije.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.
 • Zaveza Sloveniji: prostor za odprto komunikacijo
  Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti je podprlo javno pobudo, saj pristna in odprta komunikacija v praksi pomeni pogoje za uresničevanje strateških usmeritev ministrstva in Vlade pri uresničevanju svojih ciljev.