fbpx

Sanjska služba: Zaslužite skoraj 80 tisoč evrov z opazovanjem kitov in potapljanjem na čudovitem otoku

Novice

Sydney – Državna turistična organizacija v Avstraliji namreč išče nekoga, ki bi pazil na osamljen otok. Pripravljeni so plačati skoraj 80 tisoč evrov za nekoga, ki bo pol leta delal po dvanajst ur na mesec ter opravljal razne obveznosti, kot so hranjenje želv, opazovanje kitov in pobiranje pošte na osamljenem otoku. Prijave sprejemajo do 22. […]

Sydney – Državna turistična organizacija v Avstraliji namreč išče nekoga, ki bi pazil na osamljen otok. Pripravljeni so plačati skoraj 80 tisoč evrov za nekoga, ki bo pol leta delal po dvanajst ur na mesec ter opravljal razne obveznosti, kot so hranjenje želv, opazovanje kitov in pobiranje pošte na osamljenem otoku. Prijave sprejemajo do 22. februarja, prijavi morate priložiti minuto dolg video z opisom razlogov, zakaj želite biti izbrani ravno vi.

Pogled z balkona trisobne vile, v kateri bo prebival nov skrbnik otoka.

Foto: Daily Mail

Za delo ne potrebujete izobrazbe, le dobro znanje plavanja in ljubezen do šnorkljanja, potapljanja in drugih vodnih športov. Prednost pri izbiri imajo tisti, ki uživajo v naravi ter tekoče govorijo in pišejo angleško.

Kandidat, ki bo na razgovoru uspešen, bo na otoku demonstriral “avanturistično obnašanje”, ki mora vsebovati pripravljenost za učenje novih stvari. Izbranec bo tedensko poročal iz bloga ter delal foto in video dnevnik. Njegove obveznosti so tudi poročal turistični organizaciji in dajanje intervjujev za medije.


Sledite nam


RSS Ustavi se!