fbpx

Sanjska služba: Zaslužite skoraj 80 tisoč evrov z opazovanjem kitov in potapljanjem na čudovitem otoku

Novice

Sydney – Državna turistična organizacija v Avstraliji namreč išče nekoga, ki bi pazil na osamljen otok. Pripravljeni so plačati skoraj 80 tisoč evrov za nekoga, ki bo pol leta delal po dvanajst ur na mesec ter opravljal razne obveznosti, kot so hranjenje želv, opazovanje kitov in pobiranje pošte na osamljenem otoku. Prijave sprejemajo do 22. […]

Sydney – Državna turistična organizacija v Avstraliji namreč išče nekoga, ki bi pazil na osamljen otok. Pripravljeni so plačati skoraj 80 tisoč evrov za nekoga, ki bo pol leta delal po dvanajst ur na mesec ter opravljal razne obveznosti, kot so hranjenje želv, opazovanje kitov in pobiranje pošte na osamljenem otoku. Prijave sprejemajo do 22. februarja, prijavi morate priložiti minuto dolg video z opisom razlogov, zakaj želite biti izbrani ravno vi.

Pogled z balkona trisobne vile, v kateri bo prebival nov skrbnik otoka.

Foto: Daily Mail

Za delo ne potrebujete izobrazbe, le dobro znanje plavanja in ljubezen do šnorkljanja, potapljanja in drugih vodnih športov. Prednost pri izbiri imajo tisti, ki uživajo v naravi ter tekoče govorijo in pišejo angleško.

Kandidat, ki bo na razgovoru uspešen, bo na otoku demonstriral “avanturistično obnašanje”, ki mora vsebovati pripravljenost za učenje novih stvari. Izbranec bo tedensko poročal iz bloga ter delal foto in video dnevnik. Njegove obveznosti so tudi poročal turistični organizaciji in dajanje intervjujev za medije.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • SLIKOVITO z Nomi Hrast
  Zdi se, da počasi prehajamo nazaj na stare tirnice življenja, pa vendar vsakega izmed nas v mislih spremljajo skrbi in tegobe, ki so povezane s trenutno situacijo.
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar
  Biti zrel v svoji nezrelosti in živeti »nezrelost« takrat, ko je za to čas, je v resnici najbolj zrelo dejanje.
 • Ekološko + lokalno je idealno!
  Na Ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano so pripravili akcijo za ozaveščanje širše slovenske javnosti o lokalni ekološki hrani, o tem, kako je pridelana in predelana ekološka hrana, kaj potrošniku zagotavlja zeleni znak za ekološko živilo, pa tudi o koristnosti zauživanja ekoloških živil in podpori slovenskim (lokalnim) ekološkim pridelovalcem in predelovalcem.
 • [SLIKOVITO z Nomi Hrast]
  Kalejdoskop življenja vrtimo vsak dan. Vedno znova zavrtimo mozaik trenutkov, ki nam sestavijo novo, drugačno sliko.
 • Ti povabiš, Radenska časti!
  Na spletni strani www.zaskupaj.si si zagotovite kupon – račun za pijačo bodo namreč poravnali v Radenski!