Sarajevski filmski festival prihaja k vam

Aktualno, Kultura

Če se boste 12. avgusta ob 21. uri povezali na platformo www.svismomiizistogfilma.com, boste del festivala.

Triindvajsetič zapored poletje v Sarajevu zaznamujejo dobri filmi in prijetno festivalsko vzdušje. Letos pa se bo to vzdušje, vsaj za kratek čas, začutilo v vseh državah regije.

 

The Other Side of Hope, otvoritveni film letošnjega festivala, se bo drugič v Sarajevu prikazoval že 12. avgusta, vi pa ste lahko del te projekcije. Atlantic Grupa, dolgoletni partner festivala, je omogočila, da lahko z enim klikom cela regija za kratek čas občuti duh Sarajevskega filmskega festivala.

Če se boste 12. avgusta ob 21. uri povezali na platformo www.svismomiizistogfilma.com,  boste tudi vi postali del tega čudovitega festivala.

Skupaj z občinstvom v Sarajevu si boste lahko ogledali film The Other Side of Hope, filmsko stvaritev, ki je osvojila srebrno nagrado na prestižnem Mednarodnem filmskem festivalu v Berlinu. Ta dinamična drama, s primesmi komedije, se bo na omenjeni platformi neposredno prenašala v Sloveniji, na Hrvaškem, v Srbiji, Makedoniji, Bosni in Hercegovini, Črni Gori in na Kosovu. Na ta način se bo cela regija vsaj za 98 minut povezala s srcem Sarajeva.

Spustite tudi vi 23. Sarajevski filmski festival v svoj dom – ker smo vsi mi iz istega filma.

Sledite nam

RSS Ustavi se!

 • Vdihni spokojnost
  Ko govorimo o obvladovanju stresa in njegovih posledicah, so vzhodne tradicionalne metode zelo dobrodošle, saj iskanju ustreznih rešitev – zdravila, vedenjske intervencije ali podobno.
 • Nadzorovan umik
  Dolgo sem ostala pod prho. Spirala sem s sebe njene ostudne besede, pa se me še danes držijo kot prilepljene. Ostala pa mi je zavest, da sem ravnala prav, ker sem ohranila mirno kri in se nadzorovano umaknila.
 • Ujeti v prestrašenem telesu
  Življenje s spominom prestrašenega telesa prinaša pomanjkanje občutka varnosti, kar še dodatno povečuje občutke strahu in nam onemogoča živeti svobodno življenje znotraj sebe in v odnosih.
 • Razumevanje in dvigovanje ženske moči
  Čeprav naj bi ženske po tradiciji veljale za »šibkejši« spol, pa skrivamo v sebi vendarle izjemno moč, drugačno moč, saj ne pravijo zaman, da ženska podpira tri vogale hiše. 
 • Zaslužiš si dobro življenje, ne da te nekdo tlači
  Kdorkoli bere te vrstice ... Vedi, da si vreden ljubezni, sposoben, lep, unikaten takšen kot si. Zaslužiš si dobro življenje, ne da te nekdo tlači in ponižuje, saj vsak človek ima dušo in duša zaboli.