fbpx

Sarajevski filmski festival prihaja k vam

Aktualno, Kultura

Če se boste 12. avgusta ob 21. uri povezali na platformo www.svismomiizistogfilma.com, boste del festivala.

Triindvajsetič zapored poletje v Sarajevu zaznamujejo dobri filmi in prijetno festivalsko vzdušje. Letos pa se bo to vzdušje, vsaj za kratek čas, začutilo v vseh državah regije.

 

The Other Side of Hope, otvoritveni film letošnjega festivala, se bo drugič v Sarajevu prikazoval že 12. avgusta, vi pa ste lahko del te projekcije. Atlantic Grupa, dolgoletni partner festivala, je omogočila, da lahko z enim klikom cela regija za kratek čas občuti duh Sarajevskega filmskega festivala.

Če se boste 12. avgusta ob 21. uri povezali na platformo www.svismomiizistogfilma.com,  boste tudi vi postali del tega čudovitega festivala.

Skupaj z občinstvom v Sarajevu si boste lahko ogledali film The Other Side of Hope, filmsko stvaritev, ki je osvojila srebrno nagrado na prestižnem Mednarodnem filmskem festivalu v Berlinu. Ta dinamična drama, s primesmi komedije, se bo na omenjeni platformi neposredno prenašala v Sloveniji, na Hrvaškem, v Srbiji, Makedoniji, Bosni in Hercegovini, Črni Gori in na Kosovu. Na ta način se bo cela regija vsaj za 98 minut povezala s srcem Sarajeva.

Spustite tudi vi 23. Sarajevski filmski festival v svoj dom – ker smo vsi mi iz istega filma.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Obstaja naravni talent za komunikacijo ali se tega naučimo?
  Komuniciranje je del našega vsakdana. Ne moremo ne komunicirati. Vse, kar počnemo, je komunikacija.
 • Alarm in srčni reset
  Kip sem. Okamenela. Kaj se dogaja?! Ne morem se premikati! Kot bi bila ujeta pod največjo skalo, kar sem jih kdaj videla. Sanjam z odprtimi očmi? Ne, tu sem, budna, a brez moči.
 • Skozi oči življenja
  Budilka me kljub močnemu zvonjenju ni več spravila iz postelje. Glava je delala na polno, ampak telo ni več ubogalo, ni več delalo. Kapitulirala sem.
 • Kaj vse sem zaradi ne ljubezni in pretepanja doživel
  Moje življenje v otroštvu je bilo, kot je povedal psihoterapevt, povsem uničeno.
 • Petra Petravič: Spoštuj sebe in sogovornika
  Pred dnevi mi je sogovornik zaupaj svojo izkušnjo: »Veste, najtežje je začet in končat s pisanjem.« Pa še kako prav je imel. Če bi me pred mesecem dni vprašali, kaj si mislim o kampanji »Ustavi se«, ki je v letošnji zasnovi fokusirana na pomembnost »ustaviti se za trenutek in prisluhnit drugemu«, bi bil moj zapis […]