fbpx

Sarajevski filmski festival prihaja k vam

Aktualno, Kultura

Če se boste 12. avgusta ob 21. uri povezali na platformo www.svismomiizistogfilma.com, boste del festivala.

Triindvajsetič zapored poletje v Sarajevu zaznamujejo dobri filmi in prijetno festivalsko vzdušje. Letos pa se bo to vzdušje, vsaj za kratek čas, začutilo v vseh državah regije.

 

The Other Side of Hope, otvoritveni film letošnjega festivala, se bo drugič v Sarajevu prikazoval že 12. avgusta, vi pa ste lahko del te projekcije. Atlantic Grupa, dolgoletni partner festivala, je omogočila, da lahko z enim klikom cela regija za kratek čas občuti duh Sarajevskega filmskega festivala.

Če se boste 12. avgusta ob 21. uri povezali na platformo www.svismomiizistogfilma.com,  boste tudi vi postali del tega čudovitega festivala.

Skupaj z občinstvom v Sarajevu si boste lahko ogledali film The Other Side of Hope, filmsko stvaritev, ki je osvojila srebrno nagrado na prestižnem Mednarodnem filmskem festivalu v Berlinu. Ta dinamična drama, s primesmi komedije, se bo na omenjeni platformi neposredno prenašala v Sloveniji, na Hrvaškem, v Srbiji, Makedoniji, Bosni in Hercegovini, Črni Gori in na Kosovu. Na ta način se bo cela regija vsaj za 98 minut povezala s srcem Sarajeva.

Spustite tudi vi 23. Sarajevski filmski festival v svoj dom – ker smo vsi mi iz istega filma.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.