fbpx

Se ve – na krompirjeve počitnice v Terme Olimia in Terme Tuhelj!

Aktualno, Novice

Ker jim je pomembno, da se pri njih dobro počutijo tako otroci kot starši, so se za krompirjeve počitnice …

Ker jim je pomembno, da se pri njih dobro počutijo tako otroci kot starši, so se za krompirjeve počitnice v Termah Olimia in Termah Tuhelj, še prav posebej potrudili, tako da se bo res vseskozi nekaj dogajalo!

Vsi, ki imajo dva otroka, mlajša od 12 let in bodo pri njih uživali vsaj tri dni in noči, bivanja zanju v terminu od 23.10. do 1.11.2015 ne bodo plačali. To pa še ni vse! Čaka vas še vrsta drugih presenečenj!

TT-in-TO-junij-2015---Photo-Ziga-Intihar-109

Ne odlašajte in vaše počitnice rezervirajte še danes – na voljo le še nekaj prostih sob!

V Termah Olimia bo vsak otrok deležen tudi darila. Poleg ugodne ponudbe bivanja smo paketom v Termah Olimia dodali tudi vsak dan 2- urno organizirano varstvo otrok, da si starši lahko v miru in brez slabe vesti privoščijo zasluženo sprostitev, savnanje v najprestižnešem Wellnesu Orhidelii, Svetu savn v Termaliji ali masažo v enem od wellness centrov. Medtem, ko bodo starši uživali pa bodo tudi malčki prišli na svoj račun, saj smo za njih pripravili številne ustvarjalne delavnice in vrsto drugih animacijskih vsebin: bučarijada, iskanje skritega zaklada, mini disco s Pika Nogavičko, zabava za noč čarovnic, psolikava obraza in modna revija na temo Ledeno kraljestvo,…razveselil pa jih bo tudi Čarodej Andrej.

TT-in-TO-junij-2015---Photo-Ziga-Intihar-181

Starši ne smete zamudite novih savna programov v Wellnessu Orhidelia – naši savna mojstri so tudi letos pometli s konkurenco na državnem prvenstvu. Nedvomno vas čaka savna doživetje o katere boste govorili še dolgo po tem.

TT-in-TO-junij-2015---Photo-Ziga-Intihar-143

Zabava in pol vas čaka tudi v Termah Tuhelj, kjer so za člane wellcard kluba Terme Tuhelj pripravili še posebej ugodno ponudbo bivanja. V kolikor še niste član, lahko to popolnoma brezplačno uredite na recepciji ob prihodu. Se splača, saj vas bodo na ta način sprotno obveščali o njihovih najugodnejših ponudbah.

In kaj vse zanimivega se bo dogajalo v Termah Tuhelj:

 • halloween otroška animacija – maskiranje, rezbarjenje buč, ples v maskah, poslikave…
 • tematska nočna kopanja – Halloween party 31.10.
 • peka kostanjev in priprava kuhanega vina v parku Dvorca Mihanović
 • nepozabna družinska avantura, v najbolj poznanem kontinentalnem hotelu na Hrvaškem, hotelu Well**** Terme Tuhelj
 • sprostitev za vso družino – družinsko savnanje in wellness, hišni ritual za vse člane družine
 • vodna zabava v največjem bazenskem kompleksu na Hrvaškem – vsako soboto tematska nočna kopanja, zabava s Tuhijem
 • prostorna otroška igralnica s toboganom, ki vaše otroke popelje v drugo nadstropje
 • Tuhi samopostrežna ponudba v restavraciji Lati – „show cooking
 • restavracija Dvorca Mihanović – sprehodite se po baročnih salonih, doživite grajsko večerjo kot nekoč, sprehodite se v soju bakel čudovitega grajskega parka… vse to le nekaj korakov vstran od hotela Well
 • svet savn s posebnimi savna programi za vso družino
 • SPAeVITA center nege in lepote s specializiranimi programi za mamo in očeta
 • raziskovanje barvite okolice – muzeji, gradovi, vinske ceste, prireditve na prostem
 • doživite jesen v Hrvaškem Zagorju – pohod z degustacijo kuhanega vina

TERME OLIMIA & TERME TUHELJ –prava izbira za nepozabne počitnice vaših otrok! In tudi vas!

Oglasno sporočilo


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • [SLIKOVITO] s Tomom Vebrom
  Tom Veber, svobodni umetnik in kulturni delavec pravi: "Izčrpan sem, zmeraj težje najdem ravnovesje med delom in prostim časom. Kot svoboden umetnik je moje delo, in posledično s tem povezan zaslužek, velikokrat podvrženo negotovosti."
 • [SLIKOVITO] z Lidijo Bašič Jančar: Ko imamo vsega dovolj, …
  Ko imamo vsega dovolj, bi se najraje skrili v mišjo luknjo.
 • [SLIKOVITO] z Nomi Hrast
  »Poženem kolo ravnovesja in se poiščem v dnevih, ki prihajajo.« To je misel izpod peresa Andreja H. Štruca, ena izmed mnogih, ki v zadnjih mesecih krasijo Maribor.
 • Ni vsa lokalna hrana ekološka
  Toliko kolikor je ljudi, toliko je različnih načinov prehranjevanja, različnih okusov, različnih odtenkov barv na krožnikih. Nekateri se oskrbujejo s hrano iz slovenskih kmetij, določeni pazijo, da te kmetije hrano pridelujejo na izključno ekološki način. Drugi spet kupujejo hrano v trgovini in posegajo večinoma po predelanih živilih slovenskih blagovnih znamk, tretjim pa je vseeno, od […]
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar – Kako vzljubiti neljuba čustva?
  Vemo, da imajo čustva svoj pomen. Nesmiselno bi bilo, da bi določeno čustvo, ki nam ni ljubo, želeli izničiti. Neljuba čustva nam predstavljajo določeno breme, s katerim težko shajamo. Izziv je morda prav v tem, da poskušamo čustvom ZAUPATI, da vstopajo oz. se pojavijo prav z določenim namenom in da se nikoli ne pojavijo brez […]