fbpx

Sedem kraljevskih zvezdic v Milanu

Novice

Town House Galleria ponuja udobje, vredno kapric in bogastva kraljev Na svetu živi precej ljudi, ki ob pogledu na pet zvezdic na hotelskem pročelju le zamahnejo z roko. Nekaterim pa ni več dovolj niti šest zvezdic. Takim bo kmalu na voljo hotel Town House Galleria v Milanu, kjer bo gostom na voljo kraljevsko udobje. In […]

Town House Galleria ponuja udobje, vredno kapric in bogastva kraljev

Na svetu živi precej ljudi, ki ob pogledu na pet zvezdic na hotelskem pročelju le zamahnejo z roko. Nekaterim pa ni več dovolj niti šest zvezdic.

Takim bo kmalu na voljo hotel Town House Galleria v Milanu, kjer bo gostom na voljo kraljevsko udobje. In to dobesedno, saj hotel domuje v palači iz 19. stoletja, goste že na letališču pričaka osebni šofer v dolgi limuzini s potnikovo najljubšo glasbo, v najbolj luksuznih apartmajih je “serijski” tudi osebni služabnik.

Vrhunsko so pohištvo, izbor hrane in vin, elektronske naprave so zadnji krik tehnike, ročno izdelani copati in halja ne pustijo nikogar hladne. Visokim zahtevam je prilagojena tudi visoka cena, do 800 do 4.000 evrov bi vas prišla stati razvajanje v hotelu. Da so gostje v Milanu zelo zahtevni in jim kar nekaj hotelov s šestimi zvezdicami ni več dovolj, niti ni presenetljivo, saj je drugo največje italijansko mesto eno izmed finančnih prestolnic Evrope.

Trenutno je hotel še v fazi 10 milijonov evrov vrednih obnovitvenih del, njegovi vodilni pa pričakujejo, da bo od švicarskega podjetja SGS, ki je pristojno za podeljevanje nazivov, v letu dni prejel status prvega hotela s sedmimi zvezdicami na svetu.

Sedem zvezdic si neuradno sicer že lasti slavni Burj Al Arab v Dubaju, a SGS še ni uradno potrdil njegovega razkošnega statusa.

Fascinantni hoteli
Milano – RTV SLO/STA


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • [SLIKOVITO] s Tomom Vebrom
  Tom Veber, svobodni umetnik in kulturni delavec pravi: "Izčrpan sem, zmeraj težje najdem ravnovesje med delom in prostim časom. Kot svoboden umetnik je moje delo, in posledično s tem povezan zaslužek, velikokrat podvrženo negotovosti."
 • [SLIKOVITO] z Lidijo Bašič Jančar: Ko imamo vsega dovolj, …
  Ko imamo vsega dovolj, bi se najraje skrili v mišjo luknjo.
 • [SLIKOVITO] z Nomi Hrast
  »Poženem kolo ravnovesja in se poiščem v dnevih, ki prihajajo.« To je misel izpod peresa Andreja H. Štruca, ena izmed mnogih, ki v zadnjih mesecih krasijo Maribor.
 • Ni vsa lokalna hrana ekološka
  Toliko kolikor je ljudi, toliko je različnih načinov prehranjevanja, različnih okusov, različnih odtenkov barv na krožnikih. Nekateri se oskrbujejo s hrano iz slovenskih kmetij, določeni pazijo, da te kmetije hrano pridelujejo na izključno ekološki način. Drugi spet kupujejo hrano v trgovini in posegajo večinoma po predelanih živilih slovenskih blagovnih znamk, tretjim pa je vseeno, od […]
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar – Kako vzljubiti neljuba čustva?
  Vemo, da imajo čustva svoj pomen. Nesmiselno bi bilo, da bi določeno čustvo, ki nam ni ljubo, želeli izničiti. Neljuba čustva nam predstavljajo določeno breme, s katerim težko shajamo. Izziv je morda prav v tem, da poskušamo čustvom ZAUPATI, da vstopajo oz. se pojavijo prav z določenim namenom in da se nikoli ne pojavijo brez […]