fbpx

Sesalnik v katerega se boste zaljubili

Uncategorized

Imate radi vedno čisto in pospravljeno stanovanje? Ste naveličani sesanje in potem še napornega brisanja tal? Nič ni hujšega od pomivanja tal z vedrom vode in krpo.

Imam težave s hrbtenico, zato mi ni čisto nič prijetno, ko se moram konstantno sklanjati in ožemati krpo. Zato sem pred dobrim tednom začela iskati najbolj optimalno rešitev, ki bi mi olajšala delo. Iskala sem izdelek s katerim bo moje stanovanje čisto v najkrajšem možnem času, hkrati pa bo svojo nalogo odlično opravil. In med brskanjem po spletnih straneh sem našla produkt, ki je pritegnil mojo pozornost. V sesalnik SpeedPro Max Aqua sem se zaljubila, že ko sem prebrala kaj vse nudi. Odhitela sem v trgovino in kupila, svoj, čisto prvi pokončni sesalnik. Komaj sem čakala, da ga pripeljem domov in preizkusim.

Nikoli več ga ne zamenjam za klasični sesalnik

Najboljši nakup, ki sem ga naredila v zadnjih desetih letih! In s to trditvijo se strinja tudi moj mož. Prvi dan, ko sem ga prinesla domov, je ves dan godrnjal, kaj je bilo narobe s starim sesalcem in dobro staro krpo. Še isti dan sem preizkusila sesalec brez vrečke in bila osupla, tako nad rezultatom, kot nad tem preprosto uporabo. In po končanem čiščenju me hrbtenica ni prav nič bolela! Ko je mož videl moje navdušenje, se je takoj javil, da posesa tudi najino spalnico. In tako kot jaz se je tudi sam navdušil nad mokro suhim sesalnikom.

Sesalnik SpeedPro Max Aqua

Sesalnik SpeedPro Max Aqua

Sesalnik SpeedPro Max Aqua ima funkcijo mokrega brisanja in ročni sesalnik v eni brezžični napravi. Noro, kajne? Navdušuje tudi z digitalnim motorjem, ki se ponaša z veliko močjo, zaradi česar zagotavlja učinkovito in dolgotrajno delovanje. Integrirani pripomoček, ki je vedno na dosegu roke pa mi pomaga očistiti prav vsak kotiček mojega doma.

Sesalnik mi nudi točno to, kar sem si želela, saj z njim tla posesam in pobrišem. In najboljše je, da ga uporabljam prav na vseh talnih površinah. Moj super sesalec se ponaša s sistemom AquaBoost, s katerim še močneje dovaja vodo, zaradi česar so moja tla še bolje obrisana, kos pa je tudi trdovratnim madežem. Zmogljiva 25,2 V litij-ionska baterija zagotavlja do 75 minut delovanja. In za piko na i, boste z LED sistemom osvetlitve opazili in odstranili prav vsako drobtino. Sem že omenila, da z enim pritiskom na gumb dobite ročni sesalnik s katerim lahko posesate prav vse ostale površine?

Z možem se strinjava, da je bil to resnično en izmed boljših nakupov. Menim, da bi sesalec kot je SpeedPro Max Aqua, moralo imeti prav vsako gospodinjstvo!


Sledite nam


RSS Ustavi se!