fbpx

Silvestrovanje na prostem v Ljubljani in Mariboru

Novice

Če ste tudi vi med tistimi, ki se za Silvestrovo najraje odpravijo s prijatelji žurat v središče mesta in preživeti vstop v novo leto pod veličastnim ognjemetom, potem vas letos pričakujejo na zagotovo dveh največjih novoletnih partyjih pri nas: v Ljubljani in v Mariboru. Ljubljana  Prešernov trgSlovesni silvestrski program se bo pričel z nastopom revijskega […]

Če ste tudi vi med tistimi, ki se za Silvestrovo najraje odpravijo s prijatelji žurat v središče mesta in preživeti vstop v novo leto pod veličastnim ognjemetom, potem vas letos pričakujejo na zagotovo dveh največjih novoletnih partyjih pri nas: v Ljubljani in v Mariboru.

Ljubljana 

  • Prešernov trg
    Slovesni silvestrski program se bo pričel z nastopom revijskega orkestra pod vodstvom Patrika Grebla s solisti Eldo Viler, Ano Dežman, Jadranko Juras… S Prešernovega trga je nedvomno najlepši pogled na ognjemet, ki bo ob polnoči dodatno razsvetlil Ljubljano. Silvestrovanje bo trajalo do 2.00.
  • Mestni trg
    Za vse ljubitelje jazza. Nastopili bodo Miha Jazbinšek innjegove Legende ter Irena Vidic z Big Band Zmaji. Silvestrskiprogram na odru se bo končal ob 1.00.
  • Kongresni trg
    Program bo namenjen mlajšemu občinstvu. Nastopilibodo Pika Božič, Sebastian, Bepop, Tabu in Game Over. Vsinastopajoči bodo točno ob polnoči izvedli skupinski nastop.

Maribor

Silvestrovanje v Mariboru bo potekalo od 23.00 ure 31.decembra 2003 do 02. ure 2004. V programu bosta sodelovala dva znana ansambla. Ob 23.55 bo vse, ki bodo silvestrovati na prostem nagovoril mariborski župan Boris Sovič, ob24.00 pa bo ognjemet z Maistrovega trga. Sicer pa bo na Trgusvobode poskrbljeno tudi za gostinsko ponudbo.

Sledite nam

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!