fbpx

Skoči v Aqualuno Terme Olimia!

Aktualno, Sprostitev, Toplice

Skočite v avanturo! Vse kar potrebujete je veliko dobre volje, kopalke in kremo za sončenje 😉

Terme Olimia nudijo valovalni bazen z valovi z največjimi valovi v Sloveniji, vznemirljive vodne drče, številne steze za spuste, za najbolj drzne pa je tu KING KOBRA – najbolj divji tobogan v Sloveniji, kjer zaključni padec za 50 stopinj ne pusti ravnodušnega še tako adrenalina željnega obiskovalca. In seveda novost letošnjega poletja – NOVI tobogan BLACK CANNON!

Letošnja poletna kampanja temelji na vsebini, s katero se lahko pohvali samo Aqualuna. To je Aqua safari, ki vsebuje 100 maket eksotičnih živali v naravni velikosti. Krokodili, noji, kače, sloni, levi, tigri, opice, žirafe, zebre in ostale živali so sestavni del Aqualune. Z njimi se lahko fotografirate, igrate ali pa se naučite več o njihovem naravnem življenjskem prostoru, načinu življenja in prehrani.

To poletje je v Aqualuni nadvse živahno in pestro!

Prvič so v gosteh gasilske enote, zvezdnike in finančnike! Pa ne čisto pravi, ampak tisti, ki pridejo iz ljubljanskega Minicity-ja … vsako nedeljo gostujejo pod zelenim šotorom od 11. do 16. ure! Otroci spoznavajo poklic policista in gasilca. Nadenejo si policijske in gasilske uniforme, skrbijo za varnost in red, izvedo, kaj vse morajo policisti in gasilci znati, da lahko pomagajo drugim … Otrokom se predstavijo tudi poklici televizijskega voditelja, novinarja, vizažista, stilista in umetnika. Lahko se glasbeno izražajo. Igrajo na inštrumente, pojejo v karaokah in žonglirajo.  Petki in sobote so to poletje polni plesa in čarovnij! Tukaj so plesalke skupine Kuš ni me, ki zagotovo vsakogar navdušijo za ples! Ko pride na obisk Čarovnik Andrej, otrokom iz balonov pričara njihovo najljubšo žival … Otroci pa so deležni tudi poslikave obraza, ko s polno torbo barv in bleščic terme obišče Alenka, mojstrica face-paintinga!

V Aqualuni imajo tudi bogat animacijski program – skozi ves dan potekajo vodne igre, na katerih lahko najbolj hitri in spretni pridobijo lepe nagrade! Zabavno je pri hitrostnem drčanju, vodni aerobiki, družinskih igrah in iskanju zlata! Vsak večer pa ste vabljeni na ples – v Mini disco na Teraso Aqualune!

NOVI TOBOGAN BLACK CANNON 

King Cobra je letos dobila pravo konkurenco. Še vedno ostaja glavna atrakcija v svetu toboganov Aqualune, vendar se ji letos pridružuje nov tobogan, Black cannon, za katerega je značilna hitrost in dih jemajoč skok v bazen.

Če vam primanjkuje adrenalina, boste vsekakor skočili v novo adrenalinsko doživetje. Black Cannon je sestavljen iz 2 zaprtih cevi, skozi kateri vstopite v adrenalinsko avanturo, ki vam bo dala hitrost za skok v odprti del bazena iz katerega vas bo prek trampolina vrglo v rekreacijski bazen.

Doživetja za vso družino Aqualuna ima veliko ponudbo vodnih atrakcij na več kot 3.000 m2 vodnih površin, ki vsebuje vse od prijetnih sprostitvenih bazenov, adrenalinskih toboganov, največjega bazena z valovi, do hitrih stez za spuščanje in divjih zavojev. Tukaj je pravo vodno kraljestvo za najmlajše goste, razdeljeno na Aqua jungle 1 in Aqua jungle 2, ki vsebujeta cel vodni raj s številnimi igrali za otroke, majhnimi tobogani, mrežami, škropilnicami, cevmi za spust, vodnimi pištolami, vodnim vulkanom, preluknjanimi vedri iz katerih se izliva voda, otokom opic, vodnimi palmami in več kot 70 učinki ter dodatki, ki vzpodbujajo interaktivno igro.

Skočite v avanturo! Vse kar potrebujete je veliko dobre volje, kopalke in kremo za sončenje 😉 Za vse ostalo poskrbijo Terme Olimia! Tudi za prazne, adrenalina polne želodčke! In še to – v ceno vstopnice je vključena uporaba vseh igral, toboganov, senčnikov in ležalnikov! Skočite v Aqualuno Terme Olimia!

POČITNICE BREZ MEJA – plačajte 3 noči v Termah Olimia, oni pa vam podarijo 2 noči v Termah Tuhelj

Ste tudi vi tiste vrste človek, ki že nestrpno pričakuje oddih, ne zdrži pa dolgo na enem mestu? Imamo rešitev za vas! Rezervirajte 3 noči v Termah Olimia, oni pa vam »za povrh« podarijo še 2 noči v, le 30-kilometrov oddaljenih, Termah Tuhelj v hrvaškem Zagorju! Vaš oddih v dveh državah  se bo začel v Termah Tuhelj, nato pa takoj nadaljeval v Termah Olimia.

 

Kaj vse lahko obiščete v okolici Term Olimia?

1. Samostan Olimje s 3. najstarejšo lekarno v Evropi
2. Čokoladnica Synercus Olimje
3. Grad Podsreda
4. A golf – pravi raj za golfiste
5. Številni vinotoči in domače pivovarne ter kmečki turizmi
6. Jelenov greben
7. Koča pri čarovnici – dežela pravljic in domišljije
8. Številne kolesarske in pešpoti

Več na www.terme-olimia.com


Sledite nam


RSS Ustavi se!