fbpx

Skoči v avanturo! Skoči v Aqualuno Terme Olimia!

Aktualno, Novice, Sprostitev, Toplice

Obiščite naš Termalni park Aqualuna, kjer vas 23. 6. “spustimo čez” brezplačno!    

Terme Olimia s celovito in kakovostno wellness in selfness ponudbo ter od samega obstoja dalje nepremagljivim slovenskim Naj Wellnessom Orhidelia privabljajo na nepozabni, sproščujoč oddih vse dni v letu, v poletnem času pa vsekakor najbolj navdušuje zunanji termalni park AQUALUNA, ki s svojimi bazeni in številnimi vodnimi atrakcijami, vabi na vodno zabavo in sprostitev prav vse generacije.
Čakajo vas valovalni bazen, z največjimi valovi v Sloveniji, vznemirljive vodne drče, številne steze za spuste, za najbolj drzne pa je tu KING KOBRA – najbolj divji tobogan v Sloveniji, kjer zaključni padec za 50 stopinj ne pusti ravnodušnega še tako adrenalina željnega obiskovalca.

Pozdrav poletju z dnevom odprtih vrat – 23. 6. 2017

 Pomembno obvestilo: Zaradi zagotavljanja varnosti je dnevno število obiskovalcev omejeno na 3500 oseb.

Novi tobogan BLACK CANNON

Toboganu »King kobra« bo še vedno pripadal naziv “Kraljica adrenalina”, vendar se ji bo v letošnjem poletju pridružil nov tobogan – BLACK CANNON. Novi tobogan odlikujeta visoka hitrost spusta in zaključek z dih jemajočim skokom v bazen.
Black cannon je zgrajen iz dveh zaprtih tub, skozi kateri boste vstopili v adrenalinsko avanturo, ki se konča s skokom v prvi del bazena od koder vas kot na trampolinu katapultira v rekreacijski bazen.

Doživetja za vso družino

Za vrati vodnega parka Aqualuna najdemo številne objekte za družinsko zabavo, prijetno druženje in sprostitev. Zagotovo boste najprej opazili adrenalinski stolp z vodnimi atrakcijami in tobogani. Kar 11 jih imamo, najbolj oči bodeča je še vedno King Kobra, ki je z nami že peto sezono.
Aqualuna uresničuje sanje vaših najmlajših. Njim so namenjeni mini klub King Kobra z razgibano animacijsko vsebino, številni otroški bazeni z otroškimi vodnimi drčami in otroškim toboganom, otroško trdnjavo in grad v Aquadžungli, imamo tudi trampoline in salon z igralnimi aparati. In še posebnost Aqualune, AQUASAFARI z živalmi v naravni velikosti, ki vas presenetijo na vsakem koraku, kar 100 jih je, največ pogledov pa privabljajo opice, žirafe in tigrčki…tu so še lov na zlato, vsakodnevne zabave in koncerti ter najbolj nepozabne rojstnodnevne zabave.
Skočite v avanturo! Vse kar potrebujete je veliko dobre volje, kopalke in kremo za sončenje 😉 Za vse ostalo poskrbimo! Tudi za prazne, adrenalina polne želodčke! In še to – v ceno vstopnice je vključena uporaba vseh igral, toboganov, senčnikov in ležalnikov! Skočite v Aqualuno Terme Olimia!

POČITNICE BREZ MEJA – plačajte 3 noči v Termah Olimia oni pa vam podarijo 2 noči v Termah Tuhelj. Ste tudi vi tiste vrste človek, ki že nestrpno pričakuje oddih, ne zdrži pa dolgo na enem mestu? Imamo rešitev za vas!
Rezervirajte 3 noči v Termah Olimia, oni pa vam »za povrh« podarijo še 2 noči v, le 30-kilometrov oddaljenih, Termah Tuhelj v hrvaškem Zagorju! Vaš oddih v dveh državah! se bo začel v Termah Tuhelj nato pa takoj nadaljeval v Termah Olimia.

GLAMPING OLIMIA ADRIA VILLAGE – oddih na najbolj naraven in glamurozen način – nad termalnimi vrelci, sredi zelenja.
Razmišljate o oddihu, o počitku in pobegu iz vsakdanjika. Si želite ugodja in udobja ter hkrati svežino narave? Morda zabave in adrenalinskih doživetij za vaše otroke in prijetne atmosphere za vas? Vse to vam nudi še eno novost letošnjega poletja v Termah Olimia – Glamping resort Olimia Adria Village.
Udobje in ugodje luksuzne namestitve čigar stene so narava, in streha zvezdnato nebo.
Glamurozni kamping, kjer lahko udobje hotelske sobe zamenjate za butično zasnovan resort v stiku z naravo in bivanjem v luksuznih, stilsko ter popolnoma opremljenih šotorih s svojo kopalnico, nekateri tudi s kuhinjo in zasebnim jakuzzijem.
Posebno vzdušje pričara šarmanten ambient, prepreden s potkami, potočki, z osrednjim ognjiščem ob katerem lahko zvečer posedate, opazujete nebo, nazdravite s kozarcem vina, berete in uživate v trenutku popolnosti. Vsako jutro pa vas na terasi pričaka košara z zajtrkom domačih dobrot okoliških kmetov.

Poletne počitnice po vaši meri! Kam, če ne k nam?!

Preverite ugodno ponudbo družinskih poletnih paketov z brezplačnim bivanjem kar za 2 otroka!
Poleg osnovne ponudbe s polpenzionom ter bogatega animacijskega programa čez poletje, vsakemu otroku pripada tudi darilo, vsak dan vam zagotovimo 2 urno organizirano varstvo za otroke, če pa se odločite pri nas bivati dlje, vas bomo popeljali še na zanimiv izlet. Da bo mera pestrosti in aktivnosti polna, ne pozabite, da smo za vas pripravili tudi ugodno izposojo koles, s katerimi se lahko s celo družino odpravite na izlet po urejenih kolesarskih poteh v bližnji okolici in tako spoznate idilično okolico Kozjanskega.

In kaj vse lahko obiščete v okolici?

1. Samostan Olimje s 3. Najstarejšo lekarno v Evropi
2. Čokoladnica Synercus Olimje
3. Grad Podsreda
4. Agolf – pravi raj za golfiste
5. Številni vinotoči in domače pivovarne ter kmečki turizmi
6. Jelenov greben
7. Koča pri čarovnici – dežela pravljic in domišljije
8. Številne kolesarske in pešpoti

Save

Save

Save

Save


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Alarm in srčni reset
  Kip sem. Okamenela. Kaj se dogaja?! Ne morem se premikati! Kot bi bila ujeta pod največjo skalo, kar sem jih kdaj videla. Sanjam z odprtimi očmi? Ne, tu sem, budna, a brez moči.
 • Skozi oči življenja
  Budilka me kljub močnemu zvonjenju ni več spravila iz postelje. Glava je delala na polno, ampak telo ni več ubogalo, ni več delalo. Kapitulirala sem.
 • Kaj vse sem zaradi ne ljubezni in pretepanja doživel
  Moje življenje v otroštvu je bilo, kot je povedal psihoterapevt, povsem uničeno.
 • Petra Petravič: Spoštuj sebe in sogovornika
  Pred dnevi mi je sogovornik zaupaj svojo izkušnjo: »Veste, najtežje je začet in končat s pisanjem.« Pa še kako prav je imel. Če bi me pred mesecem dni vprašali, kaj si mislim o kampanji »Ustavi se«, ki je v letošnji zasnovi fokusirana na pomembnost »ustaviti se za trenutek in prisluhnit drugemu«, bi bil moj zapis […]
 • Ustavi se in se nam pridruži pri reševanju izzivov
  V Lidlu Slovenija bodo v avgustu v sklopu vseslovenske akcije Ustavi se, ki letos v ospredje postavlja komunikacijo, dejavni na svojem Instagram profilu.