fbpx

Slone v živalskih vrtovih naj bi pomirjal klasični hard rock

Novice

London – Če kdaj srečate pobesnelega slona, vam skrbniki v živalskih vrtovih svetujejo, da s seboj vedno nosite radio in hard rock klasike. Slone naj bi namreč pomirjale skladbe hard rock skupin kot so Led Zeppelin. Skrbniki omenjeno zvrst glasbe slonom predvajajo med hranjenem in umivanjem. Slone naj bi namreč skladbe hard rock skupin kot […]

London – Če kdaj srečate pobesnelega slona, vam skrbniki v živalskih vrtovih svetujejo, da s seboj vedno nosite radio in hard rock klasike. Slone naj bi namreč pomirjale skladbe hard rock skupin kot so Led Zeppelin. Skrbniki omenjeno zvrst glasbe slonom predvajajo med hranjenem in umivanjem.

Slone naj bi namreč skladbe hard rock skupin kot so Led Zeppelin.


foto: Jaka Adamič

Poslušanje albumov Black Sabbatha, Led Zeppelina, Metallice in Def Leoparda je nemudoma pomirilo tudi tri slone v naravnem parku. Skrbnik Bob Lawrence pravi: ,,Slonom predvajamo različne zvrsti glasbe že več kot deset let, a le hard rock jih resnično pomiri,,…


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • SLIKOVITO z Nomi Hrast
  Zdi se, da počasi prehajamo nazaj na stare tirnice življenja, pa vendar vsakega izmed nas v mislih spremljajo skrbi in tegobe, ki so povezane s trenutno situacijo.
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar
  Biti zrel v svoji nezrelosti in živeti »nezrelost« takrat, ko je za to čas, je v resnici najbolj zrelo dejanje.
 • Ekološko + lokalno je idealno!
  Na Ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano so pripravili akcijo za ozaveščanje širše slovenske javnosti o lokalni ekološki hrani, o tem, kako je pridelana in predelana ekološka hrana, kaj potrošniku zagotavlja zeleni znak za ekološko živilo, pa tudi o koristnosti zauživanja ekoloških živil in podpori slovenskim (lokalnim) ekološkim pridelovalcem in predelovalcem.
 • [SLIKOVITO z Nomi Hrast]
  Kalejdoskop življenja vrtimo vsak dan. Vedno znova zavrtimo mozaik trenutkov, ki nam sestavijo novo, drugačno sliko.
 • Ti povabiš, Radenska časti!
  Na spletni strani www.zaskupaj.si si zagotovite kupon – račun za pijačo bodo namreč poravnali v Radenski!